Emre Belözoğlu kararını verdi: Ankaragücü'nde kalacak mı?

Emre Belözoğlu kararını verdi: Ankaragücü'nde kalacak mı?
MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın hakem Halil Umut Meler'e saldırmasının ardından teknik direktörlük görevinden istifa edip etmeyeceği merak konusu olan Emre Belözoğlu ilk kez konuştu.

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından hakem Halil Umut Meler'e saldırdı. Meler'in yerde kalmasının ardından bazı Ankaragücü taraftarları tarafından da saldırıya uğradı.

Skandal olayın öncesinde Hakem Meler'e parmak salladığı iddia edilen Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ise hakkındaki istifa haberlerine açıklık getirdi.

Belözoğlu, mevcut şartlarda görevinden kaçmayacağını, takımdaki görevinin devam ettiğini belirtti. Halil Umut Meler'in başına gelen üzücü olayın tasvip edilemez olduğunu vurgulayarak derin bir üzüntü yaşadığını ifade etti.

Ayrıca, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın istifa ettiğini hatırlatan Belözoğlu, federasyonun ligin seyriyle ilgili kararlar vereceğini ve gelişmeleri yakından takip edeceklerini belirtti. Kendisinin görevinin başında olduğunu ve takımı asla yalnız bırakmayacağını dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar