'Korkumuzdan yeni araba alamıyoruz' diyen Ali Erbaş korkusunu yendi: Yeni milyon liralık araç aldı

'Korkumuzdan yeni araba alamıyoruz' diyen Ali Erbaş korkusunu yendi: Yeni milyon liralık araç aldı
2021’de yayınlanan bir televizyon programına, “Korkumuzdan yeni araba alamıyoruz” diyen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın yeni milyon liralık araç aldığı iddia edildi.

BirGün’den Mustafa Bildircin’in haberine göre, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın yeni bir araç satın alındığı iddia edildi. Diyanet kaynakları, Erbaş'ın kullanımına sunulan Audi A6 marka aracın şoförlüğünü, Erbaş'ın abisinin oğlu Muhammed Erbaş'ın yaptığını öne sürdü.

Geçmişte "Korkumuzdan yeni araba alamıyoruz" şeklindeki açıklama yapan Erbaş'ın yeni araç alması dikkat çekti. 2021 yılında yayınlanan ve Diyanet İşleri Başkanlığı'nın harcamalarını eleştiren bir televizyon programında yapılan bu açıklama sonrası, alınan yeni araç ironik bir şekilde değerlendirilyor.

Yapılan açıklamaya göre, Erbaş'a yeni bir makam aracı daha satın alındığı ve bu yeni araçla birlikte Diyanet İşleri Başkanı'nın kullanımına sunulan makam araçlarının sayısının altıya yükseldiği iddia edildi.

Audi A6'nın, Diyanet Vakfı iştirakleri üzerinden alınarak başkanlık makamına tahsis edildiği öne sürülüyor. Bu yeni araçla birlikte, Ali Erbaş'ın makam araçlarının sayısı altıya çıkarken araçların marka ve modelleri şu şekilde sıralandı:

Biri zırhlı olmak üzere üç adet binek Mercedes

Bir adet VIP Mercedes Vito

Bir adet kırmızı TOGG

4-erbasin-kizi-feyza-erbas-kelle1-16401120.jpeg

KIZI DA LÜKS ARABALARA DÜŞKÜN

Daha önce avro yükseldiği için en küçük çocuğunu yurt dışına çıkaramadığından yakınan Feyza Erbaş, şimdi de lüks aracının anahtarını ‘istediği an’ bulamamaktan şikayetçi ederek şiir yazmıştı.

Erbaş, nerede bıraktığını unuttuğu lüks otomobilinin anahtarı için yazdığı şiiri Instagram hesabından paylaştı:

“O kadar isterim ki seni istediğim an bulabilmeyi. Olduğun yerden seni fırt diye alıp çıkabilmeyi. Önce çantama sonra ceplerime orası olmazsa kütüphaneye ve ayakkabılığa bakmamayı… Allahım hiçbirinde yok. ‘Nerede bu acaba, nereye koydum nereye?’ nidalarıyla giyinik halde kapının önünde dizlerimin üstüne çöküp dün eve gelmemden itibaren yaşadığım tüm adımları tek tek düşünmemeyi. O kadar isterim işte sevgili anahtarım.”

gisusorxkaatfv9.webp

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar