AKP’li Meclis Üyesi CHP’li Başkan’ın önünde kendini yere attı yuvarlandı: ‘Biz şimdi ne izledik' dedirten görüntüler

AKP’li Meclis Üyesi CHP’li Başkan’ın önünde kendini yere attı yuvarlandı: ‘Biz şimdi ne izledik' dedirten görüntüler
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yol çalışmasında büyükşehir belediyesi tarafından engellenen ekipleri ziyaret ederken AKP’li meclis üyesi İbrahim Efe kendisini yere attı. Efe saniyelerce yerde yuvarlanarak, saldırıya uğradığını iddia etti.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde CHP’li İzmit Belediyesi ekipleri, kendi sorumluluk bölgesinde Kocaeli Şehir Hastanesi’ne alternatif yol açmak isterken AKP’li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin engellemesiyle karşı karşıya kaldı. Büyükşehir iş makineleri yolu kapatırken, İzmit Belediyesi personelleri yola girmek isteyince fiziki müdahaleyle karşılaştı.

KENDİSİNİ YERE ATTI

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in yanına yaklaşmak isteyen AKP İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe, yanındaki bir kişi tarafından itilerek engellendi.

akppp-5.jpg

Bu duruma tepki gösteren Efe, bir anda kendisini yere atarak saldırıya uğradığını iddia etti. Ancak olayın kamera kayıtları, Efe'nin kendini yere atma ve ardından çelme takma hareketlerini gözler önüne serdi.

333.jpg

"ŞOV YAPTI"

Yaşananların ardından İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, bir açıklama yaparak AKP'li meclis üyesi Efe'nin tavrını eleştirdi. Hürriyet, Efe'nin şov yapmak için sahte bir saldırı senaryosu oluşturduğunu belirtti. Ayrıca, belediye ekiplerine yönelik yapılan saldırının hesabının sorulacağını ve tüm yasal hakların kullanılacağını söyledi.

Başkan Hürriyet, olayın başlangıcıyla ilgili olarak da şu açıklamalarda bulundu: "Bizim çalışma yaptığımız alanda, bizim sorumluluk alanımızda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin iş makineleri yolun başını kapamış. Bizim ekiplerimiz asfaltlama işlemi için oraya girmek istediğinde engellendiler ve hatta fiziksel saldırıya maruz kaldılar. Bu durum, işbirliği ve koordinasyon eksikliğinden kaynaklanıyor. Bizim sorumluluk alanımızda iş yapılacaksa birbirimize haber vererek yapılmalı."

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar