Korku dolu anlar! Depremin ardından dağ yanmaya başladı! Uzmanlardan kritik açıklama

Korku dolu anlar! Depremin ardından dağ yanmaya başladı! Uzmanlardan kritik açıklama
Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli deprem gelişmesinin ardından yine aynı bölgeden bu sefer dağın yandığı görüntüler korkuttu. Cep telefonu kamerasıyla yangını anbean kaydeden vatandaş, "Kuş Kayası dediğimiz dağ, yanardağ gibi yanıyor. Bunu uzmanlara, yetkililere ulaştırır mısınız? Korkuyor halk. Ne olduğunu bilmiyor." ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş''ta meydana gelen iki büyük depremin ardından etkileri sürerken bu sefer Göksün ilçesine ait bir görüntü, vatandaşı olası bir felaketten dolayı korkuttu. Görüntülere ilişkin uzmanlar ise konuya açıklık getirdi.

DAĞDAKİ YANGIN HALKI KORKUTTU
Haberler.com''un haberine göre, Göksun ilçesine bağlı Büyükkızılcık Köyü''nde yer alan Kuş Kayası Dağı''nda depremin ardından yangın çıktı. Dağdan alevler yükselirken, görüntüleri sosyal medyada paylaşan bir vatandaş bölge halkının korktuğunu söyledi.

"ÇOK DEĞİŞİK ŞEYLER OLUYOR BURDA"
"Kahramanmaraş, Göksun. Bu Büyükkızılcık Kuş Kayası dediğimiz dağ, yanardağ gibi yanıyor. Bunu uzmanlara, yetkililere ulaştırır mısınız? Korkuyor halk ne olduğunu bilmiyor. Şu anda kocaman dağ yanıyor. Eskiden hiçbir şekilde böyle bir şey yoktu normal dağ. Önce şu alttaki siyah yerden bir petrol gibi, lav mı petrol mü çok değişik şeyler oluyor burada" diyen adam yardım istedi.

Deprem uzmanlarından söz konusu yangın ailişkin sosyal medya üzerinden açıklamalar geldi. 

AFAD ise konu ile ilgili açıklamasında “Gözlemlerimiz, bölgede herhangi bir lav akması, volkanik kül, petrol veya gaz çıkışı olmadığı yönündedir.” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar