Dilan Polat’ın izinden gitti para dağıtıp dans etti! Ünlü sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren gözaltına alındı

Dilan Polat’ın izinden gitti para dağıtıp dans etti! Ünlü sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren gözaltına alındı
Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, lüks bir aracın tavanında dans ederek para dağıttı ardından belinden silah çıkarıp gösterdi. O anların görüntüleri sosyal medyada paylaşılması üzerine fenomen gözaltına alındı.

Ünlü fenomen Aleyna Dalveren, Dilan Polat operasyonu kapsamında gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Dalveren'in kelepçesi çıkartılırken sol bileğindeki kelepçe açılamadı, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.

Gözaltında geçireceği geceye ilişkin detaylar belirsizliğini korurken, Aleyna Dalveren'in sosyal medya fenomenlerine yönelik son gözaltı kararıyla da gündemde olduğu belirtiliyor.

Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, bir videoyla gündeme geldi. Videoda, parasını dağıtarak dans eden ve belinde silah taşıyan Dalveren'in, silahı lüks bir otomobilin üzerine koyduğu anlar yer alıyor. Söz konusu görüntülerin ardından İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri konuyla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

PARA SAYMA MAKİNESİ

Yapılan çalışmaların ardından Aleyna Dalveren'in ikamet ettiği adrese operasyon düzenlendi. Yapılan aramalarda bin 200 dolar, 250 euro, 50 manat, 50 Ukrayna parası, sahte olabileceği değerlendirilen 3 bin dolar ve 50 euro nakit para, bir para sayma makinesi, sahte emniyet araç giriş kartı, kelepçe, 2 adet sahte olabileceği değerlendirilen app plaka ve 2 dijital materyal ele geçirildi.

DİLAN POLAT İLE İRTİBAT İDDİASI

Gözaltına alınan Aleyna Dalveren'in, Dilan Polat ve diğer bazı sosyal medya fenomenleriyle yoğun bir iletişim trafiği içinde olduğu iddia edildi. Emniyet birimleri, Dalveren'in işlemlerine devam ediyor.

Aleyna Dalveren'in geceyi İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde geçireceği öğrenildi.

292712.webp

aleyna-dalveren-3-100235383-1.webp

para-dagitip-belinde-silahla-dans-eden-s-18423.jpg

para-dagitip-belinde-silahla-dans-eden-s-18423-1.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar