Aleyna Tilki mahkemeye gidemeyince! Anne Öztel ifade verdi...

Aleyna Tilki mahkemeye gidemeyince! Anne Öztel ifade verdi...
Aleyna Tilki’nin ikamet ettiği siteye dikenli tellerden atlayarak giren saplantılı hayranının 2 ayrı suçtan 4 yıla kadar hapis talebiyle yargılanmasına devam edildi. Tilki duruşmaya yoğunluklarını sebep göstererek katılmazken annesi Havva Öztel ifade verdi.

Aleyna Tilki''nin Üsküdar’da ikamet ettiği siteye izinsiz şekilde dikenli tellerden atlayarak giren 25 yaşındaki saplantılı hayranı Muhammed Erkam A.''nın “kişilerin huzur ve sükununu bozma” ve “konut dokunulmazlığının ihlali” suçlarından hapis talebiyle yargılanmasına devam edildi.

ANNE ŞİKAYETÇİ OLDU

Havva Öztel, mahkemede şu ifadeyi verdi:

“Daha önce eve girişimleri oldu. Fiilen tanımıyorum. Evde küçük kızım Ayça vardı, ben Aleyna ile konserdeydim. Kendisini sağlık görevlisi olarak tanıttı.

Olay günü siteye girmeye çalışmış ama güvenlikler almayınca bu defa duvarı ve tel örgüyü aşarak sitenin içine girmiş. Bu tarihten önce sanık tarafından eve birkaç defa çiçek göndermişti.

Bildiğim kadarıyla sanığın sosyal medya tarafından Aleyna’ya sürekli ulaşmaya çatıştığı durumlar da olmuştu. Sanıktan şikayetçiyim.”

TİLKİ YOĞUNLUKTAN DURUŞMAYA KATILAMADI

Aleyna Tilki''nin avukatı, “Sanığın sosyal medyadan gönderdiği mesaj ve arkadaşlık isteklerinin ekran görüntülerini de sunacağız. Yüksek güvenlikli siteye telleri aşarak girmesi nedeniyle kişi hakkında uzaklaştırma kararı talep ediyoruz.

Müvekkil Aleyna yoğunluğu tarafından katılamamaktadır. Şikayetçiyiz” ifadelerini kulandı.

Mahkeme, duruşmayı eksikliklerin giderilmesi için erteledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar