Aleyna Tilki sütyensiz poz verdi! Pantolonundan kırmızı iç çamaşırını gösterdi

Aleyna Tilki sütyensiz poz verdi! Pantolonundan kırmızı iç çamaşırını gösterdi
Hem özel hayatı hem de klipleriyle sıklıkla adından bahsettiren Aleyna Tilki, sütyensiz poz veren şarkıcı düşük bel pantolonundan iç çamaşırını gösterdiği fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Tilki’nin pozuna kısa sürede yorum yağdı. Bazı kullanıcılar, “ Ses gidince poz kaldı” yorumlarında bulundu.

Düşük bel modasına uyum sağlayan Aleyna Tilki, pozuyla sosyal medyayı yerinden oynattı. Daha öncede vermiş olduğu pozlara tepki gelince Tilki şöyle demişti, “Sahte muhafazakarlarla bir iç çamaşır partisi yapmak isterim." Son olarak paylaştığı sütyensiz pozu olay oldu.

 

 

Ses tellerinden rahatsızlık yaşayan şarkıcı, ses tellerinin felç olduğunu iddia etmişti. Doktoru ise Tilki’nin bir süreliğine istirahat etmesini açıklamıştı.

 

KIRMIZI İÇ ÇAMAŞIRINI GÖSTERDİ

Ses tellerinden dolayı şarkı söyleyemeyen popçu, düşük bel modasına uyarak kırmızı iç çamaşırının bir kısmını göstermekten çekinmedi. Öte yandan sütyen kullanmayı da tercih etmedi. İşte Aleyna Tilki’nin iddialı pozu.

 

 

Kısa sürede yorum yağan paylaşımına ise, "İçimdeki hayvansal içgüdü" notunu yazdı. Hayranlarından tepki geldi. Bazı sosyal medya kullanıcıları, “ Ses gidince poz kaldı” yorumlarında bulunuldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar