Kızgın veli, okulu basıp hamile öğretmene saldırdı

Kızgın veli, okulu basıp hamile öğretmene saldırdı
Başakşehir’de bir okulda, hamile öğretmeni darp eden ve polis tarafından gözaltına alınan veli, mahkemece tutuklandı. Öğretmene saldırı anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, 13 Aralık Çarşamba günü saat 08.00 sıralarında Başakşehir Şahintepe Mahallesi'nde bulunan Hacı Ali Osman Gül İlkokulu'nda oldu. İddiaya göre, veli M.Ö. okula girmek istedi. İzin verilmeyince okul binasına zorla girerek, hamile öğretmen Esin Ç.'ye sınıfta öğrencilerinin önünde saldırdı. Sonrasında ise olaya müdahale etmeye çalışan güvenlik görevlisi Rıfkı Ç.'ye saldırarak burnunu kırdı. Öğretmen Esin Ç.'nin olay yerinde baygınlık ve şok geçirdiği öğrenildi. Görevli Rıfkı Ç. ise hastanede tedavi altına alındı.

SALDIRI ANI KAMERADA

Olayla ilişkin çalışma başlatan polis ekipleri yaptıkları tahkikatta; öğrencisinin gelişim ve eğitim süreçlerinden kaynaklı veli ile öğretmen arasında önceden bir anlaşmazlığın olduğu, anlaşmazlığın sınıf öğretmeni ile okul rehberlik servisinin çocukta disleksi olabileceği haberini veliyle paylaşılması üzerine velinin bunu kabul etmemesinden olduğu anlaşıldı.

Öte yandan velinin çocuğunu neredeyse her gün okula geç götürmesi, öğrenci ile sınıfa girmek istemesi, sınıfta beklemesi ve bu sırada öğretmeni söz, fiil ve davranışlarıyla rahatsız etmesi üzerine okul müdürlüğü tarafından Bakanlığın uygulamaları doğrultusunda velinin okul binasına randevusuz alınmamasında karar alındığı öğrenildi. Bu için öğretmeni sorumlu tutan veli, olay günü zorla ve öfkeli bir şekilde doğrudan sınıfa dalarak, öğretmen ve öğrencilerin derste olduğu esnada darp ettiği öğrenildi.


VELİ TUTUKLANDI

olayın ardından öğretmen ve güvenlik görevlisi saldırgan veliden şikayetçi oldu. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda zanlı M.Ö. Şahintepe Mahallesi’nde bulunan evinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin sonra adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar