Kısmetse Olur’un yarışmacısı Gizem Çakal arkadaşı Rotinda Kılıç’ı sevgilisiyle yatak odasında bastı

Kısmetse Olur’un yarışmacısı Gizem Çakal arkadaşı Rotinda Kılıç’ı sevgilisiyle yatak odasında bastı
Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının tanınmış isimlerinden Gizem Çakal, aynı programda tanıştığı Rotinda Kılıç'ı, sevgilisiyle birlikte otel odasında yakaladığı videoyu kişisel sosyal medya hesabından gözyaşları içinde paylaştı.

YouTube'da yeni bir formatla yayın hayatına başlayan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programı, binlerce izleyicinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Özellikle sosyal medyada sıkça tartışılan programın ilk sezonu büyük bir popülerlik kazandı ve yarışmacıların her hamlesi, adlarının sosyal medyada dolaşmasına neden oldu. Gizem Çakal, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, sevgilisini ve yakın arkadaşı Rotinda Kılıç'ı, otel odasında yatakta yakaladığı anları sosyal medya hesabından ifşa etti.

ty.jpg

Gizem Çakal'ın bu açıklaması, sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, Söz konusu videoda yer alan Rotinda Kılıç, olayın Gizem'in düşündüğü gibi olmadığını ve sadece çok alkollü olduğu için sevgilisini eve getirdiğini, sonradan gözlerini açtığında Gizem'i karşısında bulduğunu ifade etti.

Rotinda Kılıç hiçbir şekilde suçlamaları kabul etmedi.

oio.jpg

Gizem Çakal'ın sevgilisi Berk Şenli ise Instagram hesabından

"Rotinda sevgilisinden ayrıldığı için bayram nedeniyle uçak bileti olmadığı için otele gelip bizle beraber dönmesini söyledim.
Mekanda mesajı da Gizeme gösterdi ve sonrasında Gizem çekip peşinden gittim fakat Rotinda bayıldığı için onu tutmak zorun kaldım Gizemi de aradığım da ben başkasını buldum sana ihtiyacım yok deyip telefonu yüzüme kapattı. Kesinlikle buluşmaya bile Gizemin zoruyla gittim. Ve benim arkadaşım olmamasına rağmen keyifleri kaçmasın diye tatile beraber devam etsinler diye böyle bir şeye sustum. kesinlikle Rotinda'yla aramda bir şey yok olamazda ben sadece insanlık yaptım bir kadını o şekilde yerde baygın bırakamazdım. kimse yapmazdı zaten o halle o da ya ben bile kendimi çok zor attım. Çünkü adım atacak halim yoktu. Üstüne üstlük böyle bir şeyi yapacak olan insan başka oda tutar veyahut oteli değiştirir. Ben sabah Gizemin sanki geleceğini bilmiyor muyum eşyaları odada bu konuyu da daha detaylı emin olun açıklaması yapılacak".
Bu açıklamayı yaptı.

Berk Şenli, daha sonra Rotinda Kılıç ile yazışmalarını da sosyal medya hesabından paylaştı.

s-eb7fd949c840c381cb0c511234f934876e80cfef.webp

Öte yandan Rotinda Kılıç sabah saatlerinde kişisel sosyal medya hesabından açıklama yaparken Gizem'in sevgilisi Berk Şenli'nin de arabada olduğu görüldü.

rtr.jpg

o990.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar