Dilan Polat’a kötü bir haber daha tehdit mesajları ortaya çıktı! Kaynanası Şükran Polat isyan etti

Dilan Polat’a kötü bir haber daha tehdit mesajları ortaya çıktı! Kaynanası Şükran Polat isyan etti
Fenomen Dilan Polat, kara para aklama suçundan cezaevine girmesinin ardından yeni bir dava ile karşı karşıya geldi. Bu sefer, Dilan Polat sosyal medya fenomeni A. A.'ya yönelik hakaret ve ölüm tehdidi içeren mesajlar gönderdiği gerekçesiyle 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Bu haberleri duyan kaynanası isyan etti.

Dilan Polat, daha önce komşuları ve fenomen Banu Parlak ile adliyelik olmuştu. Bu kez A. A. ile yaşanan tartışma, hukuki süreci başlattı. 24 Temmuz 2023'te yaşanan olayda, cezaevine girmeden önce sosyal medya üzerinden gerçekleşen tartışma sonrasında Polat'ın A. A.'ya yönelik sert mesajlar gönderdiği iddia edildi.

Dilan Polat kişisel sosyal medya hesabından tartışma yaşadığı A.A’ya , "S... geçerim. Yorumunu derhal kaldır s... Ayağını denk al, kimseye benzemem ben. O... Dünyanızı dar ederim size. Bugün bekle sen. Ayağını denk al. Magazin yaparken ölüme kadar uzanır" yazdı.

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALARAK ŞİKAYETTE BULUNDU

A. A., bu mesajların ekran görüntülerini alarak avukatı aracılığıyla şikayette bulundu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesi alınan Polat, mesajları gönderdiğini hatırlamadığını iddia etti. Savcılık, taraflar arasında uzlaşma sağlanamadığı için davanın devam ettiğini belirtti. Polat hakkında 'kadına karşı tehdit' ve 'hakaret' suçlarından 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Şükran Polat ise bu iddialara tepki göstererek, haberlerin gerçekleri yansıtmadığını savundu. Cezaevine girmeden önce sosyal medya fenomeni A. A.'ya küfredip ölüm tehdidinde bulunan Polat'ın iddiaya göre, "Hatırlamıyorum" savunması yeterli olmadı.

18692260-728xauto.webp

Dilan Polat’a fenomene zincirleme şekilde 'kadına karşı tehdit' ve 'hakaret' suçlarından 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

DİLAN POLAT'IN KAYNANASI İSYAN ETTİ

Bu iddialar sonrası Dilan Polat'ın kaynanası Şükran Polat isyan etti.

Şükran Polat paylaşımında "Kim bu haberleri salıyor ortaya doğru yanlış aslında incelense gerçekler ortaya çıkar. Hakaret ve tehditten kimse 7 yıl yargılanmamış bu ülkede" dedi.

Kaynana Polat devamında ise "Böyle bir şey doğru değildir" ifadelerini kullandı.

640xauto-003.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar