Lisede akran zorbalığı yapan 4 öğrenci serbest bırakıldı

Lisede akran zorbalığı yapan 4 öğrenci serbest bırakıldı
Zonguldak Ereğli ilçesine bağlı bir meslek lisesinde 4 zorba öğrencinin sınıf arkadaşını darp etmesi üzerine savcılık kararını verdi.

Zonguldak''ın Ereğli ilçesine bağlı bir meslek lisesinde 4 zorba öğrenci, sınıf arkadaşını darp edip kameraya kaydetmesinden sonra adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından 4 öğrenci de serbest bırakıldı.

Olay, M.D., Y.U., C.E. ve ismi bilinmeyen bir öğrencinin N.G.''yi sınıfta sıkıştırıp tekme, tokat ve yumruk atarak darp etmesiyle meydana geldi. Grup, zorla şınav çektirip şiddet uygulamaya devam etti. Yaşananları telefonla kaydeden 4 öğrenci, N.G.''yi bırakmadı.

Olayın ortaya çıkmasının ardından Kdz. Ereğli Kaymakamlığı, adli ve idari soruşturma başlatılması için talimat verdi ve N.G.''nin ailesi de savcılığa suç duyurusunda bulundu. Kdz. Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı, yürütülen soruşturmada 4 öğrenci hakkında gözaltı kararı verdi ve polis ekipleri onları ikamet ettiği adreslerden toplayıp gözaltına aldı. İşlemleri tamamlanan 4 öğrenci, adliyeye sevk edildi ve savcılıkta sorguları tamamlandıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar