Tolga'nın müstehcen yanıtları tartışma yarattı! 'Bir de üçlü deneyelim'

Tolga'nın müstehcen yanıtları tartışma yarattı! 'Bir de üçlü deneyelim'
5 yıl aranın ardından YouTube'da yayınlanmaya başlayan Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nün dikkat çeken isimlerinden olan Tolga Kandemir, hem sosyal medyada hem de yarışma evinde oldukça popüler. Kandemir'in takipçilerinden gelen sorulara verdiği müstehcen yanıtlar tartışma yarattı.

5 yılın ardından YouTube üzerinden tekrardan yayınlanmaya başlayan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programı her bölümüyle gündem oluyor. Yeni yarışmacılarıyla dikkat çeken programı yüz binlerce kişi tarafından takip ediliyor.

Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden biri de, yakışıklılığıyla ön plana çıkan ve fenomen Aybüke''ye talip olan Tolga oldu. Tolga''nın eski flörtleri Twitter''da bir araya gelerek, paylaşımda bulunmuştu. Kandemir''in ise takipçilerinden gelen sorulara verdiği müstehcen yanıtlar tartışma yarattı.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programı hızlı bir başlangıç yaptı. Aradan seneler geçmesine rağmen gündemden düşmeyen yarışmanın, 8. bölüm tanımı dikkat çekti.

Kızlar evine gelen yeni aday Furkan, evde heyecan seviyesini yükseltirken, ''Çakal dövmeli kız'' olarak tanınan TikTok fenomeni Aybüke ile dans etti.

"SEN BOYNUZLANDIN BİR KERE..."

O anları izleyen erkekler evinde ise gerilim seviyesi yükseldi. Zeyd, Erhan''a ''Benim kız arkadaşıma gidecek, beline sarılacak... Hayırdır oğlum? Kardeşim sen boynuzlandın bir kere anladın mı?'' yorumunda bulundu.

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar