Kiracısından haber alamayan ev sahibi kapıyı açtırınca şoke oldu: Daireden 1.5 metrelik piton yılanı çıktı

Kiracısından haber alamayan ev sahibi kapıyı açtırınca şoke oldu: Daireden 1.5 metrelik piton yılanı çıktı
Antalya'da kiracısından haber alamayan bir ev sahibinin, itfaiye ile birlikte girdiği bir dairede bulunan beslenmesi yasak albino piton, korumaya alındı.

Kepez ilçesi Ayanoğlu Mahallesi 1932 Sokak’ta dün akşam, 6 katlı bir apartmanın 5'inci katında oturan A.Y.’den bir türlü haber alamayan ev sahibi, binaya geldi. Mülk sahibi, kiracısı kapıyı açmayınca itfaiyeden yardım talep etti. Gelen itfaiye ekibinin kapıyı açıp içeri girdiği dairede albino cinsi bir piton gördü. İtfaiye ekipleri beslemesi yasaklı bir tür olduğu için yılanı yakalayıp Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi yetkililerine teslim etti. A.Y.’ye ise ulaşılamadı.

kiracisina-ulasamayan-ev-sahibi-girdigi-20297-5.jpg

SOSYAL MEDYADA PİTONLA VİDEOLAR PAYLAŞMIŞ

Bukalemun, tarantula gibi bazı beslemesi yasaklı hayvanları evinde besleyip sosyal medya hesaplarından paylaştığı tespit edilen A.Y.'nin, pitona 'Pakize' adını verdiği öğrenildi. Sosyal medyasından pitonla çok birçok fotoğraf ve video kaydı paylaştığı görülen A.Y.'nin, yılanı tavuk etiyle beslediği bir video da görüldü. Yavruyken beslemeye başlamış olduğu albino pitona sarılmış halde videolar da paylaşan A.Y.'nin, görüntülerden birinde 'Siz de gün sonu pitonunuza sarılıp dertleşiyor musunuz? Yoksa normal misiniz?' yazdığı, başka bir videoda ise '1 aydır aç. Sanırım boyumu ölçüyor, beni yeme hayali kuruyor' diye yorumlar yazdığı görüldü.

kiracisina-ulasamayan-ev-sahibi-girdigi-20297-4.jpg

Dişi olduğu tespit edilen pitonun hayvanat bahçesinde birkaç gün karantinada tutulacağı, sonrasında sürüngenlerin olduğu bir yere alınacağı belirtildi.

kiracisina-ulasamayan-ev-sahibi-girdigi-20297-1.jpg

kiracisina-ulasamayan-ev-sahibi-girdigi-20297-2.jpg

kiracisina-ulasamayan-ev-sahibi-girdigi-20297-3.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar