Türkiye'de yaşanan olay yetkilileri alarma geçirdi: Doğumun ardından acil karantinaya alındı!

Türkiye'de yaşanan olay yetkilileri alarma geçirdi: Doğumun ardından acil karantinaya alındı!
Türkiye'nin Balıkesir ilinde çift başlı koyun doğdu. Yetkililer doğumun ardından koyunu müşahede altına aldılar.

Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaşanan olağanüstü bir olay, bölge sakinlerini hayrete düşürdü. Kırsal Kalfaköy Mahallesi'nde bir koyunun doğum yapması sırasında meydana gelen beklenmedik bir durum, görenleri şaşırttı. İlk doğum normal seyretmesine rağmen, ikinci doğumda zorlanan koyun için acil bir müdahale gerekti. Veteriner hekimin çağrılmasıyla gerçekleşen sezaryen operasyonu sırasında yaşanan şaşırtıcı bir gelişme, bölge halkını şaşkına çevirdi. Koyun, çift kafalı bir kuzu doğurdu.

20240301aw153032-2.jpg

Doğumun ardından gözlem altına alınan çift kafalı kuzunun sağlık durumu yetkililer tarafından yakından takip edildi. Ancak, doğduktan sadece 4 saat sonra akciğer yetmezliğinden yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olayın tanığı olan koyun sahibi Kadir Kahveci, yaşananları şu şekilde aktardı: "Hayvanımız doğurmaya başladı ancak doğuramadı. Veterineri aradık ve çağırdık. Bir kuzu sağlam olarak dünyaya geldi, ancak ikincisi çift kafalıydı ve sezaryen operasyonu ile alındı. Kuzu, doğumun ardından yaşamını sürdürebildi ancak maalesef 4-5 saat sonra vefat etti. Ölmeden önce ise anasını emzirdim."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar