Kılıçdaroğlu’nun korumaları CHP’li vekillere saldırdı! Kurultayda büyük gerginlik

Kılıçdaroğlu’nun korumaları CHP’li vekillere saldırdı! Kurultayda büyük gerginlik
CHP’nin aylardır beklenen tarihi kurultayında gerginlik yaşandı. Kılıçdaroğlu’nun korumalarının, CHP’li üç vekili, alandan çıkartmamak için darp ettiği öne sürüldü.

CHP’nin "İkinci Yüzyılda Birlik ve Demokrasi” sloganıyla haftasonu düzenlenen 38. Olağan Kurultayı’nda, genel başkanlık seçimini Özgür Özel, ikinci turda 812 oyla kazandı.

10Haber’den Hazar Dost'un haberine göre, Özgür Özel kurultayda vekillerin konuşmaları devam ederken, ekibini çalışma yapmak için ofisine çağırdı.

"VEKİL FALAN DİNLEMEM"

İstanbul milletvekilleri ve delegesi olan Turhan Taşkın Özer ve Suat Özçağdaş Özel’in çağrısı üzerine kurultay salonunun çıkış kapısına yöneldi. Fakat Kılıçdaroğlu’nun korumaları vekillerin salondan çıkışına izin vermedi.

Bunun üzerine çıkan tartışma bir süre sonra arbedeye dönüştü. Genel Başkan korumaları “Vekil falan tanımam” diyerek iki vekile fiziksel müdahalede bulundu.

İSTANBUL MİLLETVEKİLİ TURHAN TAŞKIN ÖZER OLAYI DOĞRULADI

10Haber’e konuşan CHP İstanbul milletvekili Turhan Taşkın Özer olayı doğrularken “Vekil olduğumu söylememize rağmen açmadılar. Bana ve diğer vekil arkadaşlara dirsekleriyle müdahale ettiler. Sırtına vurdukları vekiller de oldu” ifadelerini kullandı.

Yaşanan tartışmanın ardından Divan Başkanlığı görevinde olan İBB Başkanı İmamoğlu’nun korumaları olaya müdahale etti. Korumalar sakinleştikten sonra vekiller ancak çalışma ofisine gidebildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar