CHP Kurultayı'nda liste skandalı: Sahte SMS'in ardından sahte listeler de ortaya çıktı!

CHP Kurultayı'nda liste skandalı: Sahte SMS'in ardından sahte listeler de ortaya çıktı!
38. Cumhuriyet Halk Partisi Olağan Kurultayı'nda seçimin ikinci tura kalmasının ardından, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik adına sahte delegelere sahte SMS gönderildiği tespit edilmişti. Kurultayda, Özgür Özel adına sahte listelerin de hazırlandığı ortaya çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) yapılan 38. Olağan Kurultay'ın yankıları sürmeye devam ediyor.

SAHTE SMS SKANDALI
4 Kasım'da yapılan kurultayda Özgür Özel, 812 oy alarak CHP'nin 8. Genel Başkanı seçilirken, yaşanan tartışmalar henüz soğumadı. Seçimlerin ikinci tura kalmasının ardından CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik adına birçok delegeye sahte SMS gönderildiği ve Kılıçdaroğlu'na destek içeren ifadeler kullanıldığı belirtilmişti.

fake1.jpg

EREN ERDEM İDDİALARI YALANLAMIŞTI

X Haber'in ortaya attığı iddanın ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, söz konusu haberleri 'yalan' olmakla itham ederek, sosyal medya hesabından "Bu alçak sözde haber sayfasına Pazartesi dava açacağız. SMS içindeki “B153” kodu üzerinden, hem Özgür Çelik bey dava açmalı, hem de biz açacağız. Kısa sürede, o SMS’i kimin attırdığı ortaya çıktığında; hem bu sahte tweeti atanlar, hem de bu SMS'i atan alçaklar hesabını yargıda verecekler!" ifadelerini kullandı.
zel1.jpg

ÖZGÜR ÖZEL'İN SAHTE LİSTESİ PAYLAŞILDI

X Haber, söz konusu tartışmaların ardından yeni bir görüntü paylaşarak CHP Kurultayı'nda sahte liste paylaşıldığını iddia etti.

liste1.jpg

Söz konusu listeyi paylaşan X Haber, "CHP Kurultayı’nda SAHTE SMS rezaletinden sonra bu kez SAHTE LİSTE rezaleti ortaya çıktı. Kurultay salonunda “Özgür Özel’in anahtar listesi” yazılı sahte liste dağıtıldı." ifadelerini kullandı.

CHP'nin 8. Genel Başkanı Özgür Özel'in Parti Meclis Üyeleri ve Yüksek Disiplin Kurulu Listesinin resmen paylaşılmasıyla birlikte söz konusu belgede yer alan isimlerin bir kısmının sahte olduğu ortaya çıktı.

liste2.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar