Kılıçdaroğlu'nun esnaf ziyaretinde dikkat çeken ayrıntı: Fotoğrafta öyle bir şey yer aldı ki…

Kılıçdaroğlu'nun esnaf ziyaretinde dikkat çeken ayrıntı: Fotoğrafta öyle bir şey yer aldı ki…
Ankara’da hurdacı esnafıyla kahvaltıda buluşan Kılıçdaroğlu’nun fotoğraf karesinde dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) genel başkanlık koltuğunu Özgür Özel'e kaptıran Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz kasım ayında yapılan kurultayın ardından Ankara'da bir ofis açarak siyasi faaliyetlerine devam ediyor.

Daha önceki açıklamalarında siyaset ve iş dünyasından birçok önemli isimle görüşmeler yaptığını belirten Kılıçdaroğlu, son olarak, Ankara Yıldız Oto Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti ve burada bulunan hurdacı esnafıyla kahvaltıda buluştu. Kılıçdaroğlu’na yakınındaki isimlerden Bülent Kuşoğlu da Kılıçdaroğlu'na eşlik etti.

65cf2fef37d95578-w1200xh881.webp

Ziyarete ilişkin görüntüler, Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Barış Bozkurt tarafından paylaşıldı. Paylaşılan fotoğrafta, Kılıçdaroğlu'nun arkasındaki duvardaki yazılar dikkat çekti.

aaaa07fd-e568-4267-b90c-344e7691f16d.jpeg

İlk yazıda, "Bir daha bu yolları aynı hevesle öyle bir yürürüm ki şok olursunuz" cümlesi yer alırken, sol taraftaki yazıda ise Kılıçdaroğlu'na başkaldırarak değişimcilerin öncüsü olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim sloganı olarak bilinen 'Her şey çok güzel olacak' ifadesi yer aldı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar