Kılıçdaroğlu: Mutfakta yangın var haberin var mı?

Kılıçdaroğlu: Mutfakta yangın var haberin var mı?
Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Sinop'ta vatandaşlara seslendi. Kılıçdaroğlu “Kul hakkı yiyene oy vermeyin. Sınır namustur. 3,6 milyon Suriyelinin ülkemizde ne işi var, niye tutuyorlar. En geç 2 yıl içerisinde bütün Suriyeli kardeşlerimizi ülkesine uğurlayacağım" dedi.

Kılıçdaroğlu’nun son miting adresi Sinop oldu. Vatandaşlara “Kul hakkı yiyene oy vermeyin” diyerek seslenen Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

Kabahat bizde. Oturup konuşmadık, dertlerimizi anlatmadık. Bize oy verin dedik. Boyabatlılara bir şey diyorum 5''inci kez geliyorum ve kul hakkı yiyene oy vermeyin.

Buradan taşeron işçilere selam söylüyorum, herkese kadro vereceğim. Devlet taşeron işçi çalıştırmaz, kadrolu işçi çalıştırır. Öğretmenler arasında ayrım yapmaz. Öğretmen öğretmendir, kadrosu ve kıdemi varsa ona göre aylığını alır.

"GENÇLER SİZE SÖZÜM VAR"

Devletin dini adalettir. Adaletin olmadığı yerde devlet olmaz, bereket olmaz, hukuk olmaz. Adaletin olmadığı yerde uyuşturucu baronları tur atar. Bizim küçük evlatlarımızı zehirlerler. 5''li çeteleri de, uyuşturucu baronlarını da göndereceğim.

“MUTFAKTA YANGIN VAR HABERİN VAR MI?”

Niye soğanı siyasette kullanıyorsun diyorlar. Yangını çıkaran sensin, söndürecek olan da benim. 22 yıldır iktidarlar, eskiye bakın yeniye bakın. Bizim tarihimizde soğan bu kadar zamlandı mı? Millet perişan oldu. Yukarıdan alacağım, aşağı vereceğim.

Benim saraylarda oturma gibi düşüncem yok. Sizler gibi yaşadım. Bu amcanızın, yeğeninizin oğlu gitti askerliğini yaptı. Milliyetçi olan askerin tank-palet fabrikasını Katar''a satmaz. Alacağım, ordumuza teslim edeceğim.

“2 YIL İÇİNDE ÜLKESİNE UĞURLAYACAĞIM”

İşi ehline teslim etmezseniz felaket çıkar ortaya. Toplumu kandırırlar. Devlette liyakat önemlidir ve mutlaka sağlanması lazım. Sınır namustur. 3,6 milyon Suriyelinin ülkemizde ne işi var, niye tutuyorlar. En geç 2 yıl içerisinde bütün Suriyeli kardeşlerimizi ülkesine uğurlayacağım.

Mutfakta bir şey yoksa, çocuğunuzun beslenme çantasına bir şey koyamıyorsanız; o acıyı en çok anneler çeker. Köy okullarını açacağız, 100 bin öğretmen ataması yapacağız. Beslenme çantasını kaldıracağız; çocuk suyunu, sütünü içecek, yemeğini yiyecek. Eve tok dönecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar