Kılıçdaroğlu ile İnce görüştü: Millet İttifakı büyüyecek mi?

Kılıçdaroğlu ile İnce görüştü: Millet İttifakı büyüyecek mi?
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile saat 17.00'de bir araya geldi. 1 saate yakın görüşen İnce, ve Kılıçdaroğlu'ndan önemli açıklamalar geldi. Peki Millet İttifakı büyüyecek mi? İşte ayrıntılar...

Selahattin Demirel / Günboyu

Millet İttifakı''nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce yaklaşık 1 saat süren görüşme sonrasında basın açıklaması yaptı.

Kılıçdaroğlu konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Bizi kabul ettiği için teşekkür ederim. Doğal olarak deprem bölgesi olmak üzere pek çok sorunu görüştük. Yaşanan sorunlarla ilgili çözümleri de ifade ettik. Halil İbrahim sofrasını büyütmeye çalışıyoruz. Sorunları masaya yatırmak, çözümler üretmek benim ve Sayın İnce''nin görevi"

İnce şu açıklamayı yaptı:

"Siyasette ittifaklar olmalıdır ama menfaat değil ilke ittifakı olmalıdır. Bizim ilkelerimiz nettir. Atatürk''ü tartıştırmayız. Teröre karşı mesafeliyiz. Bu duruştan asla taviz vermeyiz. İlkeler etrafında bu memleketi ayağa kaldırabiliriz. Bu Erdoğan gitmelidir. Bu Erdoğan yorgundur, kibirlidir. Akla, bilime, hukuka inanmamaktadır. 5 dakika dahi bu ülkeyi yönetmemelidir. Sayın Genel Başkan''a teşekkür ediyoruz."

ADAYLIKTAN ÇEKİLECEK Mİ?

Ortak basın açıklaması sonrasında İnce''nin Kılıçdaroğlu''ya tokalaşırken "Hoş geldiniz, güle güle" demesi dikkat çekerken "Adaylıktan çekilecek misiniz?" sorusuna karşı verdiği yanıtta ise “Hayır, öyle bir şey demedim. Biz döne döne Köroğlu gibi savaşıyoruz. Bütün PKK’lılar, kaçak FETÖ’cüler sağdan soldan ateş ediyor bize. Biz de Köroğlu gibi vuruşmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar