Kemal Kılıçdaroğlu'nun Muharrem İnce'ye ne teklif edeceği kulislerden sızdı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Muharrem İnce'ye ne teklif edeceği kulislerden sızdı
Muharrem İnce 100 bin imzayı toplayarak 4 Cumhurbaşkanı adayından biri olmasından sonra Kemal Kılıçdaroğlu görüşmek için harekete geçti. Kılıçdaroğlu'nun hangi tekliflerle İnce ile görüşeceği merak edilirken, bomba bir kulis bilgisi paylaşıldı.

CHP''den istifa ederek Memleket Partisi’ni kuran Muharrem İnce 100 bin imzayı toplayarak 4 Cumhurbaşkanı adayından biri olmasından sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görüşmek için harekete geçti. 

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı aday Kemal Kılıçdaroğlu ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin bugün yapacağı görüşmenin saati netleşti. Kılıçdaroğlu saat 17.00’de Muharrem İnce ile Memleket Partisi Genel Merkezi’nde bir araya gelecek.

Kemal Kılıçdaroğlu''nun hangi tekliflerle İnce ile görüşeceği merak edilirken, görüşme öncesi Ankara kulislerine bomba bir kulis bilgisi paylaşıldı.

NE TEKLİF EDECEĞİ KULİSLERE SIZDI

Muharrem İnce ile ilgili bir süre belirsizlik sürerken, İnce''nin 100 bin imza toplamasının ardından CHP''de görüşme hazırlığı başladı. 

CNN Türk muhabiri Ahmet Türkeş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce''nin sahadaki gücünü ölçmek için anket yaptırdığını iddia etti.  Ahmet Türkeş''in edindiği kulis bilgilerine göre, Kılıçdaroğlu Muharrem İnce''ye Milli Eğitim Bakanlığı teklifinde bulunacağını söyledi. 

4 KURMAYI EŞLİK EDECEK

Memleket Parti ziyaretine; Kemal Kılıçdaroğlu''na Selin Sayek Böke, Oğuz Kaan Salıcı, Engin Özkoç ve Özgür Özel eşlik edecek.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar