Fenerbahçe Beko'da hedef Dörtlü Final!

Fenerbahçe Beko'da hedef Dörtlü Final!
Basketbol THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisi son maçında Monaco ilekarşılaşacak olan Fenerbahçe Beko'da başantrenör Sarunas Jasikevicius, dörtlü finale kalmak istediklerini belirtti.

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisinin heyecan dolu beşinci ve son maçı için Monaco deplasmanına hazırlanıyor. Başantrenör Sarunas Jasikevicius, takımının Dörtlü Final'e yükselme şansını korumak için birleşik bir performans sergilemeleri gerektiğini vurguladı.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Jasikevicius, "Beşinci maçta aynı tutkuyla mücadele etmeli ve Monaco'yu zorlamalıyız. Hücumda daha etkili olmalı, takım olarak uyum içinde olmalı ve sahada her şeyimizi ortaya koymalıyız." dedi.

Maç öncesi düşüncelerini paylaşan 29 yaşındaki ABD'li oyuncu Nigel Hayes-Davis ise her detayın önemli olduğunu belirterek, "Her sayı, her ribaunt, her top hakimiyeti, her oyun kritik öneme sahip. Bu maçta geri dönüş olmaz." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Beko, taraftarlarını heyecanlandıran bu karşılaşmada, takım ruhuyla ve kararlılığıyla mücadele ederek Dörtlü Final'e yükselmek için sahaya çıkacak

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar