O isim tartışmalara son noktayı koydu: Muharrem İnce ve Kılıçdaroğlu görüşecek mi?

O isim tartışmalara son noktayı koydu: Muharrem İnce ve Kılıçdaroğlu görüşecek mi?
Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Memleket Partisi Gene Başkanı Muharrem İnce’nin görüşme yapıp yapmayacağı uzun süredir tartışılıyordu. Gazeteci İsmail Saymaz, tartışmalara son noktayı koydu.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce’nin görüşme yapıp yapmayacağına ilişkin tartışmalar bir süredir devam ediyordu. Gazeteci İsmail Saymaz, iki liderin görüşmesine ilişkin flaş bir açıklama yaptı. Saymaz, Kılıçdaroğlu ve İnce’nin yarın bir araya geleceğini duyurdu.

Konya''da Halktv.com.tr yazarı İsmail Saymaz''a konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile yarın görüşeceğini söyledi.

Bu son dakika gelişmesi ile ilgili Twitter''dan da paylaşım yapan Saymaz, "Kılıçdaroğlu’na “Muharrem İnce ile görüşecek misiniz?” diye sordum. Yarın büyük ihtimalle Memleket Partisi’ni ziyaret edeceğini ve İnce ile görüşeceklerini söyledi." ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce’ye son olarak “Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi gelirse ne cevap verirsiniz?” sorusu yöneltilmişti. İnce ise “Kemal Bey gelirse konuşurum, müzakereye açığım” ifadesini kullanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar