Kılıçdaroğlu ile Dündar kavgasına Müjdat Gezen de dahil oldu: Tamamen yalan

Kılıçdaroğlu ile Dündar kavgasına Müjdat Gezen de dahil oldu: Tamamen yalan
Gazeteci Uğur Dündar ile CHP’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında devam eden polemiğe Müjdat Gezen de dahil oldu.

Sözcü Gazetesi yazarı Uğur Dündar ve eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasında birkaç gündür devam eden sözlü tartışma, son olarak usta tiyatrocu Müjdat Gezen'in müdahalesiyle daha da kızıştı.

Uğur Dündar'ın, 31 Mart yerel seçimleri sonrasında Sözcü'de kaleme aldığı köşe yazısında Kılıçdaroğlu'nu eleştirmesiyle başlayan tartışma, sosyal medya platformlarında da devam etmişti.

Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Uğur Dündar'a yanıt vererek onu hedef almış ve geçmiş dönemlere dair atıflarda bulunmuştu. Dündar ise, bu eleştirilere sert bir yanıt vererek, Kılıçdaroğlu'nun iddialarını reddetmiş ve kendisinin TRT Genel Müdürü olmadığını vurgulamıştı.

KILIÇDAROĞLU'NU YALANLADI

Polemik, son olarak Müjdat Gezen'in Cumhuriyet gazetesindeki yazısıyla daha da genişledi. Gezen, Kılıçdaroğlu'nun iddia ettiği Tarık Akan ve Uğur Dündar arasındaki ilişkiye dair anekdotlar paylaşarak, Kılıçdaroğlu'nun iddialarını yalanladı.

Müjdat Gezen’in yazısında ilgili kısım şöyle:

“Yıllar önce Almanya’da konserdeyiz. Tarık Akan sahnede. Hemen sahne arkasında Perran Kutman’la ben sıramızı bekliyoruz. Tarık inecek, biz çıkacağız. Tarık Akan dedi ki: “Yılmaz Güney önemli bir sanatçıdır” Tercüman gazetesi Türkiye’de bunu manşet yapmış, Tarık Akan’ın tutuklanmasını istiyor. Uçakta yan yana geldik. Polis memurlarıyla benim eve indik, çay içtik. Tarık bavulunu benim eve bıraktı, polislerle birlikte 1. şubeye gitti. “Tarık Akan’ı Uğur Dündar tutuklattı” lafı tamamen yalandır. Uğur, 1. şube müdürü Tayyar Bey’e gidip Tarık’ı ziyaret etmiş ve Tarık’a herhangi bir şey yapılmamasını rica etmiştir. Olay bundan ibarettir. Birinci dereceden tanığı olarak gerçeklerin su yüzüne çıkmasını istedim. Bu polemiğin de artık sürdürülmemesi daha doğru olur kanısındayım.”

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar