Kılıçdaroğlu çağırdı İmamoğlu kabul etti: CHP grup toplantısına İmamoğlu da katılacak!

Kılıçdaroğlu çağırdı İmamoğlu kabul etti: CHP grup toplantısına İmamoğlu da katılacak!
Habertürk'te Kübra Par'ın sunduğu Açık ve Net programına katılan İBB Ankara Temsilcisi Şükrü Küçükşahin, Kemal Kılıçdaroğlu'nun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu Salı günü yapılacak meclis grup toplantısı için Ankara'ya davet ettiğini ve İmamoğlu'nun Ankara'ya yola çıkmak için hazırlandığını iddia etti.

EKREM İMAMOĞLU ANKARA'YA GİDİYOR: KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE GRUP TOPLANTISINA KATILACAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu''na Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkan ve üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle verilen 2 yıl 7 ay 15 günlük hapis cezası ve siyasi yasak sonrası Millet İttifakı''nda hareketlenen aday tartışmalarında önemli bir gelişme yaşandı. Almanya ziyaretini iptal ederek Saraçhane''de yapılan ve Altılı masa temsilcilerinin katıldığı mitingde konuşan Kemal Kılıçdaroğlu''nun yaptığı konuşmanın ardından İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu arasında bir kriz olduğu iddia edilmişti.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERİLECEK

Habertürk kanalında Kübra Par''ın moderatörlüğünü yaptığı Açık ve Net programına katılan İBB Ankara Temsilcisi Şükrü Küçükşahin, böyle bir sorunun olmadığını yineleyerek Kemal Kılıçdaroğlu''nun Ekrem İmamoğlu''nu aradığını ve Ankara''ya davet ettiğini söyledi. Ekrem İmamoğlu''nun daveti kabul ederek yola çıkmak için hazırlandığını belirten Küçükşahin, yarın düzenlenecek CHP meclis grup toplantısında güçlü bir birliktelik mesajı verileceğini aktardı. Küçükşahin''in iddiasını Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca da doğruladı. 

Küçükşahin, Kübra Par''ın sorduğu "İmamoğlu yarın kürsüye çıkacak mı?" sorusuna ise "Bu konuda bir bilgim yok ama yıllarca yaptığım görev nedeniyle tahminimi söylemem gerekirse ben çıkacağını düşünüyorum" diyerek cevap verdi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar