Kenan Başaran açıkladı: İşte 90'lardan sonra en trajik küme düşmeyi yaşayacak takım...

Kenan Başaran açıkladı: İşte 90'lardan sonra en trajik küme düşmeyi yaşayacak takım...
Gazeteci Kenan Başaran, ligin son sırasında bulunan Ümraniyespor'un yaşadığı trajediyi 1998-1999 sezonunda küme düşen Karabükspor'a benzetti.

Süper  Lig''in 22. haftasında Ümraniyespor, Galatasaray deplasmanından eli boş dönerek 14 puanda kaldı. Ümraniyespor,geçtiğimiz hafta Fenerbahçe karşısındaki dirençli ve güzel futbolunu Galatasaray karşısında da göstermeyi bilmiş ancak iki maçta da son dakikalara yaklaşılırken kalesinde gördüğü gollerle sahadan eli boş ayrılmıştı.

14 puanla ligin son sırasında bulunan Recep Uçar''ın öğrencileri ise birçok futbolseverden olumlu eleştiriler alıyor. Oyun olarak ligde hak ettikleri yerde olmadıklarını düşünen Recep Uçar da maçın ardından "Travmatik yenilgilere bir yenisi daha eklendi" diyerek kendisini Süper Lig''in en şanssız teknik direktörü ilan etti.

25 YIL SONRA EN TRAJİK KÜME DÜŞME

Gazeteci Kenan Başaran, 1998-1999 sezonunda küme düşen Karabükspor''u işaret ederek, Ümraniyespor''un küme düşmesinin bu tarihten beri Türkiye liglerinde yaşanan en büyük trajedilerden biri olduğunu aktardı. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Başaran, "90''lardaki Karabük''ten sonra en trajik küme düşmeyi Ümraniyespor yaşayacak gibi. Futbollarıyla gönülleri kazanıp düşecekler. Elle oynamadan penaltı golü yediler, orta sahanın ortasında gereksiz bir taktik faulle 10 kişi kaldılar. Kendi kendilerine yenildiler esasen." ifadelerini kullandı.



 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar