Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Özgür Özel'e özel uyarı: Dikkat et seni...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Özgür Özel'e özel uyarı: Dikkat et seni...
CHP'de seçim sonrası başlayan 'değişim' çağrısına katılan son isim olan Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü ve Kılıçdaroğlu'nun hangi konuda onu uyardığını açıkladı.

ALİ AYDIN-GÜNBOYU

CHP'de seçim sonrası başlayan "değişim" çağrısına katılan son isim Özgür Özel oldu. İsmi CHP Genel Başkanlığı için anılan ve gelen sorulara “Sorumluluk almaktan kaçmayacağım” yanıtını veren Özel, geçen günlerde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Özel CHP liderinin kendisine "Dikkat et seni yıpratmaya çalışırlar" dediğini söyledi.

Görüşmeye ilişkin ayrıntıları gazeteci İsmail Küçükkaya'ya anlatan Özel, "Kılıçdaroğlu ile görüştüm. Görüşme yapıcıydı. Bana 'Dikkat et seni yıpratmaya çalışırlar' dedi" ifadelerini kullandı.

"Henüz daha adaylık açıklaması yapmadım. Değişim talebimi ilettim" diyen Özel, "Ancak ben parti terbiyesi almış biri olarak adaylık konusunda kurultay netleştiğinde, kamuoyuyla paylaşmadan hemen önce, gidip sayın genel başkanıma bunu anlatacağım" sözlerini kullandı.

Küçükkaya, Özel'in kendisini aradığını ve Kılıçdaroğlu'nun o sözlerine şu yanıtı verdiğini söyledi:

"Şu ana kadar Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığım temaslarda bana bu ifadelerde bulunmadı. Ben henüz adayım demedim, değişim talebi ve bunun nasıl olabileceğine dair görüşlerimi paylaştım. Bir CHP'li olarak hangi sorumluluk düşerse bunu üstlenmeye hazır olduğumu ifade ettim. Henüz daha adaylık açıklaması yapmadım. Çünkü henüz kurultayın ne zaman yapılacağı belli değil. Ancak ben parti terbiyesi almış birisi olarak adaylık konusunda kurultay netleştiğinde kesin kararımı verdiğim zaman kamuoyuyla paylaşmadan önce sayın genel başkanıma bunu anlatacağım. İlk önce benden duymasını isterim. Süreç netleştiğinde adaylığımla ilgili kararımı kamuoyu ve öncesinde Kılıçdaroğlu ile paylaşınca bana söyleyebilir."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar