Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a sert BAE tepkisi

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a sert BAE tepkisi
BAE Veliaht Prensi'nin Türkiye ziyareti ile beraber muhalefet kanadından sert tepkiler yükselirken, bir tepki de CHP Genel Başkanı Kemnal Kılıçdaroğlu'ndan geldi. Kılıçdaroğlu, "Saray'ın her şeyi yalan dolan, her şeyi boş algılardır. Ucunda para varsa anında satarlar davalarını" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a sert BAE tepkisi

Birleşik Arap Emirlikleri(BAE) Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed el Nahyan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için dün Türkiye’ye geldi. İktidar medyası daha önce 15 Temmuz darbe girişiminin arkasında BAE'nin olduğunu iddia etmişti. Veliaht'ın gelişi Türkiye gündeminde tartışma konusu yaratırken, görüşme sonrası BAE ile 10 alanda yatırım anlaşması yapıldığı duyuruldu.

Kılıçdaroğlu, BAE Veliaht Prensi ile Erdoğan'ın görüşmesi sonrası sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda şu tepkide bulundu:

"BAE Veliaht Prensi geldi, hazır ola geçtin Erdoğan. Ne oldu senin rabiana, ihvanına? Hep söylüyorum; Saray'ın her şeyi yalan dolan, her şeyi boş algılardır. Ucunda para varsa anında satarlar davalarını. Hakiki Müslümanların Saray'ın yanında yeri yoktur."

kilicdaroglu-025.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar