Kemal Kılıçdaroğlu, Et ve Süt Kurumu'na gidiyor

Kemal Kılıçdaroğlu, Et ve Süt Kurumu'na gidiyor
Et ve Süt Kurumu'nun mart ayında kırmızı et fiyatlarına yüzde 48 zam yapmasına karşılık CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurumu ziyaret edeceğini söyleyerek, "Beslenme hakkını konuşmak için saat 10.00'da devletimizin şerefli bürokratlarına gideceğim. Gerisi onlara kalmış" açıklamasında bulundu.

KILIÇDAROĞLU, ET VE SÜT KURUMU'NA GİDİYOR

Kemal Kılıçdaroğlu, Et ve Süt Kurumu''ndan randevu istediğini belirtti. Kılıçdaroğlu, önceki gün yaptığı paylaşımla bugün saat 10.00''da kurumu ziyaret edeceğini duyurdu.

Sosyal medya hesabı Twitter''dan açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Çocukların beslenme hakkının korunmasını konuşmak üzere Et ve Süt Kurumu''ndan randevu istedim. Herhalde bir yerlerden izin alamadılar ki ses yok! Evlatlarımızın beslenme hakkını konuşmak için yarın saat 10.00''da devletimizin şerefli bürokratlarına gideceğim. Gerisi onlara kalmış." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Et ve Süt Kurumu, mart ayında kırmızı et fiyatlarına yüzde 48 zam yapmıştı.

Öte yandan CHP lideri daha önce de Merkez Bankası''nı ziyaret ederek Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile görüşmüştü.

Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ve Milli Eğitim Bakanlığı''nı da ziyaret etmek istemiş ancak binaya alınmamıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar