Kemal Doğulu'dan flaş açıklama: İnsanları inceliyorum

Kemal Doğulu'dan flaş açıklama: İnsanları inceliyorum
Jüriliğini üstlendiği moda programı sayesinde ününe ün katan Kemal Doğulu, Bebek'te görüldü. Yeni açılan bir mekanda sahne alan Doğulu "Bodrum'dan hemen uçağa binerek geldim, işimi severek yapıyorum. Günde iki kez sahne almaya çalışıyorum" dedi.

Uzun süredir gözlerden uzak kalan Kemal Doğulu Bebek''te objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kemal Doğulu modacılık mesleğini daha çok sevdiğini belirterek "DJ’lik mesleğini de seviyorum ama moda benim hayatımın her yerinde var" açıklamasını yaptı.

Kemal Doğulu''nun programına nasıl başvuru yapılır? Doya Doya Moda''dan neden  ayrıldı?

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kemal Doğulu, modacı olmanın daha ağır bastığını belirterek, "İnsanların kıyafetlerine bakıyorum; ''şık mı, rüküş mü?'' diye çok inceliyorum"

 diyen 42 yaşındaki Doğulu, sokakta yürüyen insanlara bu konuda eleştiriler yaptığını söyledi.

Kemal Doğulu kimdir?

KEMAL DOĞULU KİMDİR?

Uzun süre sanatçıların imaj makerlığını, makyözlüğünü, kuaförlüğünü, fotoğrafçılığını ve modelistliğini yaptı. 2006 senesinde tanıştığı Hande Yener''in Hande Maxi adlı maxi singleında sanatçının fotoğrafçılığını ve imaj makerlığını yaptı. Hande Maxi''den itibaren Hande Yener ile çok samimi olan Kemal Doğulu, sanatçının bundan sonraki albümlerinde sanat yönetmenliğini, fotoğrafçılığını ve kliplerinin de yönetmenliğini üstlendi.

Kemal Doğulu''nun yer almasıyla başladı. Hande Yener ve Erol Temizel, Kemal Doğulu''yu çok beğenip proje yapmaya karar verdiler. Bunun sonuncunda da Kemal Doğulu 2008 yılının Ocak ayında "1 Yerde" adını verdiği verdiği elektronik müzik tarzındaki maxi singleını çıkardı. Maxi single''ın ilk klibi olarak albüm ile aynı ismi taşıyan "1 Yerde" adlı şarkıya çekildi. Şubatın başlarında MTV Türkiye''de yayınlandı. Mart başında ise MTV''nin bütün dünyada yayınlanan kanalında yayınlandı ve kısa süre sonra World Chart Exskpress (World Top 10) listesine girdi ve Nisanın başında ise 1 numaraya kadar yükselerek tam 4 hafta üst üste 1 numarada yer aldı. Maxi single''ın 2.klibi ise "Nedense, Nedense?" adlı şarkıya çekildi. Klip Temmuz sonunda çekildi ve 3 Ağustos 2008 günü de ilk kez Kral Tv''de yayınlandı.

Kemal Doğulu Kimdir? Kemal Doğulu Kaç Yaşında, Aslen Nereli? Kemal Doğulu''nun  Kardeşleri Kim?

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar