Akşener’in sağ koluydu! İYİ Parti’den istifa eden bir isim bugün CHP’ye katılacak

Akşener’in sağ koluydu! İYİ Parti’den istifa eden bir isim bugün CHP’ye katılacak
Gazeteci Barış Yarkadaş, Tv100 canlı yayında bomba bir kulis bilgisi paylaştı. Yarkadaş İYİ Parti’den istifa eden bir ismin daha bugün CHP’ye katılacağını açıkladı.

Tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programında yaptığı açıklamada, İYİ Parti'den istifa eden Prof. Dr. Bahadır Erdem'in, yarın Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) katılacağını duyurdu.

Bahadır Erdem ile yaptığı görüşmeye dair konuşan Yarkadaş, şu bilgileri paylaştı: "Prof. Dr. Bahadır Erdem’le konuştum. Erdem, yarın CHP'ye katılacak. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in daveti üzerine bugün geniş kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdiler. Erdem, CHP'ye katılacağına dair açıklamada bulundu ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yapacağı grup toplantısının ardından partiyi resmen ziyaret ederek rozetini takacak."

s-271a942355470b6aed5282e8e8ea569952f4ea37.webp

GENEL MERKEZDE ÖZEL İLE GÖRÜŞTÜ

İYİ Parti’den istifa eden eski İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Bahadır Erdem, CHP Genel Merkezi’nde saat 19.00’da CHP lideri Özgür Özel ile görüşmüştü.

Öte yandan CHP’ye yakınlığıyla bilinen Gazeteci Şaban Sevinç de programda ilerleyen günlerde İYİ Partili iki milletvekilinin de istifa ederek CHP'ye katılacağını belirtti.

kapak-211747.webp

KASIM AYINDA İSTİFA ETMİŞTİ

Erdem, İYİ Parti'nin yerel seçimlerde 81 ilden aday çıkarma stratejisini yanlış bulduğunu belirterek 10 Kasım 2023 tarihinde partisinden istifa ettiğini duyurmuştu.

Erdem açıklamasında “İstanbul ve Ankara büyükşehir belediyelerinin muhalefette kalmasının seçmenimizin moral ve yaşam dengeleri açısından büyük bir katkı sağladığı aşikâr olduğu gibi, iktidarın da ülkenin üzerinde kurduğu baskı rejiminde gücünü zayıflattığı bir gerçek” ifadelerini kullandı.

4 MAYIS’TA DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Erdem, 4 Mayıs'ta sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Ülkemizde siyaset yumuşama dönemine girmiş görünüyor. Çünkü yerel seçimler ile AKP oy oranında CHP’nin ardından ikinci parti. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Hiçbir zalim iktidar milletin önünde duramaz" demişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar