Konya Büyükşehir Belediyespor Türkiye Basketbol Ligi’ne yükseldi

Konya Büyükşehir Belediyespor Türkiye Basketbol Ligi’ne yükseldi
Konya Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde başarılı bir performans sergileyerek Türkiye Basketbol Ligi'ne yükseldi.

Konya Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde Play-off yarı finalinde Nazilli Belediyespor ile karşı karşıya geldi. İlk maçı kazanarak avantaj sağlayan Konya ekibi, ikinci maçta ise rakibine mağlup oldu. Serinin son maçı büyük bir heyecana sahne oldu ve Konya Teknik Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanan bu kritik karşılaşma nefesleri kesti.

Tribünlerin tamamının dolup taştığı salon, taraftar coşkusuyla yankılandı. Maçın normal süresi sona erdikten sonra uzatmaya giden mücadele, tansiyonu yüksek bir final havasında geçti. Konya Büyükşehir Belediyespor, taraftarlarının desteğini arkasına alarak, karşılaşmayı 69-63 kazanmayı başardı ve seriyi 2-1 kazanarak finale yükselmeye hak kazandı. Bu galibiyetle birlikte Türkiye Basketbol Ligi'ne yükselmeyi garantiledi.

Başkan Uğur İbrahim Altay, takımın başarısını tebrik ederek, Konya'nın spor şehri kimliğine yakışır bir zafer elde ettiklerini ifade etti. Sporcuları, teknik ekibi ve yöneticileri kutlayan Başkan Altay, Türkiye Basketbol Ligi'nde başarılar diledi.

2024-2025 sezonunda Türkiye Sigorta Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan Konya Büyükşehir Belediyespor, 2023-2024 sezonunda Play-off finalinde Ayosspor ile karşılaşacak ve şampiyonluk için mücadele edecek.

Konya Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Basketbol Ligi’ne yükseldi

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar