Yasemin Sakallıoğlu’ndan kahkaha tufanı

Yasemin Sakallıoğlu’ndan kahkaha tufanı
Yasemin Sakallıoğlu, biletleri günler öncesinden tükenen Maximum Uniq Hall'daki gösterisiyle seyirciye iki saat boyunca kahkaha dolu bir gece yaşattı.

Yasemin Sakallıoğlu, "Doğru Koca Nasıl Seçilir?" adlı oyununu BKM organizasyonuyla Maximum Uniq Hall'da sahneleyerek binlerce seyirciyi kahkaha dolu bir geceye davet etti ve gösterisi büyük ilgi gördü.

GÖSTERİNİN MÜDAVİMLERİ 7.KEZ GELDİ

Yasemin Sakallıoğlu, gösterisinde zaman zaman seyircilerini de sahneye alarak interaktif bir deneyim sunuyor. Son gösterisinde, 7. kez izlemeye gelen bir çifti sahneye çağırarak onlarla hikayelerinden birini interaktif bir şekilde sahneledi. Daha sonra, müdavim çift Sakallıoğlu ile birlikte objektiflere poz vererek keyifli bir anı yakaladı.

Yasemin Sakallıoğlu, "Doğru Koca Nasıl Seçilir?" gösterisiyle Mayıs ve Haziran aylarında İstanbul, İzmir, Antalya, Mersin, Adana ve Eskişehir'de sahne alacak.

Yasemin Sakallıoğlu’ndan kahkaha tufanı

YASEMİN SAKALLIOĞLU KİMDİR?

Yasemin Sakallıoğlu, Türkiye'nin sevilen ve tanınmış komedyenlerinden biridir. Komediye olan yeteneği ve esprili kişiliğiyle bilinir. Çeşitli tiyatro oyunlarında, televizyon programlarında ve sahne gösterilerinde yer almıştır. Sahne performansı ve mizahi anlayışıyla geniş bir hayran kitlesine sahiptir.

Özellikle "Doğru Koca Nasıl Seçilir?" adlı gösterisiyle büyük ilgi görmüş ve bu gösteriyle birçok kişinin dikkatini çekmiştir. Gösterilerinde genellikle kadın-erkek ilişkileri, aile bağları ve günlük yaşamdan esprili anekdotlar üzerine yoğunlaşmıştır. Seyircilerini güldürmek ve eğlendirmek için enerjik bir sahne performansı sergiler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar