Kediyi dakikalarca tekmelemişti: Yürek sızlatan olayda yeni gelişme!

Kediyi dakikalarca tekmelemişti: Yürek sızlatan olayda yeni gelişme!
İstanbul Küçükçekmece'de bir sitenin girişindeki kedilere tekme atarken görüntülenen cani gözaltına alınmış, ifadesinde anlattıkları ise “pes” dedirtmişti. Yürekleri sızlatan olayda yeni bir gelişme yaşandı.

Küçükçekmece''de bir sitenin girişindeki kedilere dakikalarca tekme atan cani adam tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aytuğ Koyuncu hakkında, tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkartılmıştı. Koyuncu önceki gün gözaltına alınmış, çıkarıldığı Küçükçekmece Adalet Sarayı''na sevk edilmişti. Şüpheli savcılık ifadesinin ardından, nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Aytuğ Koyuncu, mahkemedeki ifadesinde kedilere karşı düşmanlığının olmadığını, site sakinlerinin kendisini tahrik etmek için özellikle siteye kedileri aldıklarını iddia etmişti. Tekrar gözaltına alınan Koyuncu, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

PİŞKİN İFADESİ “PES” DEDİRTTİ

Aytuğ Koyuncu savcılıkta verdiği ifadede "Benim aslında kedilere karşı bir nefretim yok. Ancak site yönetimi benim kedilere karşı olan hassasiyetimi bildiği için bilinçli olarak 25,30 kediyi site içerisinde besliyor, onların dışkılarını ve spermlerini gelip benim duvarlarıma sürüyorlar. Zaten kendileriyle birçok dava dosyamız var. Benim orada kediye zarar verme niyetim yoktu. Ancak site yönetiminin bana kediler üzerinden yaptıklarına karşı orada kediyi görünce site yönetimine karşı vermiş olduğum bir tepkiydi. Bir fırça olsaydı onunla onu dışarıya çıkaracaktım ancak benim verdiğim tepkiyle kedi öyle yukarı sıçrayınca o görüntüler oluştu. Zaten sonra dışarıya çıkarmaya çalıştım. Bu yaşananlardan dolayı çok üzgünüm" demişti. (DHA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar