Bu nasıl vicdansızlık: Hayvan düşmanı adam kediyi dakikalarca tekmeledi!

Bu nasıl vicdansızlık: Hayvan düşmanı adam kediyi dakikalarca tekmeledi!
Küçükçekmece’de bir kişi site içindeki kediyi dakikalarca tekmeleyerek şiddet gösterdi. Aynı şahsın 2019 yılında yine aynı sitede kedileri zehirlediği ortaya çıktı.

Küçükçekmece’de kedi düşmanı şahıs yeniden ortaya çıktı. 2019 yılında kedileri zehirlemeye çalışan cani aynı sitede başka bir kediyi dakikalarca tekmeledi. Saldırganın kediye işkence ettiği anlar “Bu nasıl vicdansızlık?” dedirtti.

2019 yılında bir sitede kedileri zehirlediği iddiası gözaltına alınan Aytuğ K.''nın aynı sitede kediye uyguladığı şiddet güvenlik kamerasına yansıdı.

 

Site girişinden binanın Aytuğ K. girişteki kediyi gördü. Önce dış kapıyı kapatarak kedinin kaçmasını engelleyen Koyuncu, kediyi uzun bir süre tekme ve yumruklarla darbettikten sonra binanın dış kapısını araladı.

Bu sırada binaya giren başka bir kişiye kapıyı tutan Aytuğ K. hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Yaşanan korku dolu anları sitede bulunan güvenlik kamerası kaydetti.

Aytuğ K.''nın farklı tarihlerde site bahçesinde yürürken önüne gelen kedilere tekme attığı güvenlik kameralarına yansıdı.(DHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar