Kaza yapan sürücü yaralı arkadaşını bırakarak kaçtı

Kaza yapan sürücü yaralı arkadaşını bırakarak kaçtı
Sultanbeyli'de kaza yapan sürücü olay yerinde yaralı arkadaşını bırakarak kaçtı

Sultanbeyli'de meydana gelen trafik kazasında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil, bir binanın boşluğuna düştü. Kazanın ardından otomobilde bulunan sürücü ve iki yolcu, yaralanan arkadaşlarını bırakarak olay yerinden kaçtı.

Olay, Hamidiye Mahallesi, Demokrasi Caddesi üzerinde saat 00.10 sularında meydana geldi. İddiaya göre 34 TZ 9806 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir binanın boşluğuna düştü. Kaza sonrasında, otomobilden çıkan sürücü ve üç kişi, yaralanan arkadaşlarını bırakarak olay yerinden kaçtı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, kazazedeyi bulunduğu yerden çıkarttı. Yaralanan Hidayet Aras, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kazanın meydana geldiği bina çevresinde inceleme yapan polis, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı. İş yeri sahibi Aydın Durma kaza sonrası "Kapıyı ve vincin sepetini kırmış. Şükür daha kötü bir şey olmamış. Yukarıdan hızlı gelmişler, virajı alamamışlar herhalde. Alkollü arkadaşlar, o şekilde olmuş" şeklinde olayı değerlendirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar