Kayseri'de 3 katlı binada yangın: 1 ölü, 8 yaralı

Kayseri'de 3 katlı binada yangın: 1 ölü, 8 yaralı
Kayseri'de üç katlı bir binada yangın çıktı. Çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde meydana gelen yangında 3 katlı bir binada çıkan olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi ise yaralandı.

Olay, Fevzioğlu Mahallesi Horsana Caddesi 45. Sokak'ta bulunan 3 katlı bir binada gerçekleşti. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangına vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

8 KİŞİ YARALANDI

Polis ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı bölgede, Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı 4 ekip, toplamda 16 personelle yangına müdahale etti. Kısa sürede kontrol altına alınan yangın, itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesiyle söndürüldü.

Bu esnada evlerinde bulunan ve duman etkisi altında kalan 8 kişi, kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Ancak, yaşlı bir vatandaş olan D.E. (71), olay yerinde hayatını kaybetti.

Yangının çıkış nedeni üzerinde yapılan araştırmalar devam ederken, polis ekipleri olayla ilgili detaylı inceleme başlattı. Yangının neden kaynaklandığı ve meydana gelen can kaybıyla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar