Katliam gibi kaza: Brezilya'da yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı: Çok sayıda ölü ve yaralı var...

Katliam gibi kaza: Brezilya'da yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
Brezilya'da meydana gelen feci bir kaza, turistleri taşıyan yolcu otobüsü ile karşı yönden gelen bir kamyonun çarpışmasıyla gerçekleşti. Kaza sonrasında olay yerinde büyük bir acı ve panik hakim oldu. Yetkililer, çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bilgisini verdi.

Brezilya'da turistleri taşıyan bir yolcu otobüsü ile karşı yönden gelen bir kamyonun korkunç bir çarpışmaya sebep olduğu feci bir kaza meydana geldi. Olay yerinde yaşanan büyük acı ve panik, bölgede derin bir üzüntüye neden oldu. İlk belirlemelere göre, 5 kişi hayatını kaybederken 25 kişi ise yaralandı.

2.webp

Olay yerine gelen arama kurtarma ve sağlık ekipleri hızla müdahalede bulundu. Kazanın detayları henüz tam olarak netleşmemiş olsa da, yaşanan trajedi bölge halkını derin bir üzüntüye boğdu.

3.jpg

Yetkililer, olayın nedenlerini araştırırken, kaza sonrasında hayatta kalanların da yardım ve destek görmesi için çaba harcanıyor.

4.webp

YOLCU OTOBÜSÜ KAMYONA ÇARPTI

Guarajuba kentinden hareket eden bir turist otobüsü, BR 324 Otoyolu'nda karşı yönden gelen bir kamyonla çarpıştı.

6.jpg

5 YARALI, 25 ÖLÜ...

Korkunç kaza sonucunda, olay yerinde 25 kişi yaşamını yitirirken, 5 kişi de yaralandı. Bahia Valiliği tarafından yapılan açıklamada, hayatını kaybedenlerin çoğunluğunun turist olduğu vurgulanarak, bu trajik olayın derin üzüntüye neden olduğu ifade edildi.

1.webp

Kaza hakkında detaylı bilgi edinmek ve nedenlerini anlamak adına soruşturma başlatıldı.

5.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar