Kasımpaşa Süper Lig tarihinde bir ilke imza attı

Kasımpaşa Süper Lig tarihinde bir ilke imza attı
Süper Lig 'in 31. haftasında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren iki takım Kasımpaşa ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. 40 puanla 13. sırada yer alan Gaziantep, 38 puanla 14. durumda yer alan Kasımpaşa deplasmanına konuk oldu. İki takım da galibiyet için sahada mücadele etti.
Karşılaşmada, Kasımpaşa, Gaziantep FK''yı son dakikalarda bulduğu penaltı golüyle sahasında 2-1 mağlup etti. Ev sahibi ekibin gollerini son haftaların formda ismi Muleka ve Hadergjonaj''dan (P) gelirken, Antep''in golünü savunma oyuncusu Djilobodji kaydetti. Kasımpaşa, Gaziantep FK''yı da Süper Lig tarihinde ilk kez mağlup etmiş oldu. İstanbul ekibi bu galibiyetle hem Gaziantep FK''nın sıralamada üstüne çıktı hem de tehlikeli bölgeden iyice uzaklaşmış oldu.
 
KASIMPAŞA''DAN BİR İLK
 
22. dakikada Kasımpaşa''da Hajradinovic ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Gaziantep FK 35. dakikada Djilobodji''nin golüyle 1-0 öne geçti. Kasımpaşa, 41. dakikada Muleka''nın golüyle durumu 1-1''e getirdi. İlk yarı 1-1''lik skorla sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takım da rakip kalede gol aradı.
 
Gaziantep FK''da tek golün sahibi Djilobodji 66. dakikada direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Maçın 90+6. dakikasında Kasımpaşa penaltı kazandı. 90+7''de Hadergjonaj penaltı vuruşunu gole çevirdi ve takımını 2-1 öne geçirdi. Geriye kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Kasımpaşa, Süper Lig tarihinde Gaziantep''i ilk kez yenerek tehlike bölgesinden uzaklaştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar