Kartepe'de 3 araç zincirleme kazaya karıştı

Kartepe'de 3 araç zincirleme kazaya karıştı
Kocaeli'de zincirleme kaza meydana geldi. Zincirleme trafik kazasında üç kişi yaralandı.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde D-100 Karayolu Köseköy geçişinde meydana gelen zincirleme kazada, 3 aracın karıştığı olayda 3 kişi yaralandı.

Olay, gece saat 00.00 sularında meydana geldi. Ankara istikametinde seyir halinde olan KA yönetimindeki 54 FJ 173 plakalı hafif ticari araç, çalıştırılabilir direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu aynı yönde ilerleyen BD'nin kullanımındaki 41 SE 467 plakalı hafif ticari araca çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan 41 SE 467 plakalı araç ise önünde seyreden EE yönetimindeki 16 BGF 121 plakalı otomobile çarptı.

aw149397-06.jpg

Kaza sonucunda araçlarda bulunan sürücülerden EE ve KA ile araçta bulunan yolculardan AD yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, yaralılara hemen müdahale etti. Yaralılar, sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kaza nedeniyle yolun bir şeridi trafiğe kapanırken, araç geçişleri kontrollü bir şekilde sağlandı. Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlatarak olayın şartlarını belirlemeye çalışıyor. Trafik normale döndü ancak kazanın ardından oluşan araç ve temizlik çalışmaları sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar