Karagümrük maçı sonrası Kerem Aktürkoğlu’na büyük şok: Sen Milli Takım oyuncususun

Karagümrük maçı sonrası Kerem Aktürkoğlu’na büyük şok: Sen Milli Takım oyuncususun
Galatasaray'ın Fatih Karagümrük'e 2-0 yenilip Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmesinin ardından ilginç bir olay yaşandı. Galatasaray’ın milli oyuncusu Kerem Aktürkoğlu evine doğru giderken trafikte bir tartışma yaşadı.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde VavaCars Fatih Karagümrük'e 2-0 yenilerek turnuvaya veda etti. Marcao ve Ryan Mendes'in golleriyle galip gelen Karagümrük, yarı finalde Trabzonspor'un rakibi olurken, maç sonrası dikkatler sadece saha içinde değil, trafikte yaşanan tatsız bir olaya çevrildi.

Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, maçın ardından evine gitmek için yola çıktığında trafikte bir tartışma yaşadı. Kameralara yansıyan görüntülerde, Aktürkoğlu'nun aracından inerek başka bir sürücüyle sinirli bir şekilde tartıştığı görüldü. Tartışma sırasında taraflar arasında sözlü atışmalar yaşandı.

Tartışma sırasında diğer sürücü, Aktürkoğlu'na "Sen Milli Takım oyuncususun..." şeklinde hitap etti, Aktürkoğlu da bu sözleri kabul ederek "Öyleyim, öyleyim" şeklinde cevaplarken yaşanan tartışmanın maçla ilgili olmadığı ve sadece trafikteki bir anlık gerginlik olduğu belirtildi.

Galatasaray A Takım Medya Sorumlusu Egehan Şengül, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sosyal medyada gördüğünüz fotoğraf; Kerem Aktürkoğlu'nun aracı yolda ilerlerken, trafikte başka bir araçtaki kişilerle yaşanan hadiseden ibarettir" ifadelerini kullandı.

Kerem Aktürkoğlu, maçta ilk 11'de başlayıp 73 dakika sahada kaldı. Bu sezon tüm kulvarlarda toplam 42 maça çıkan genç futbolcu, 14 gol atıp 8 asist yaparak önemli bir performans sergiledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar