Kara sevda: Beşiktaş Aboubakar'ı resmen açıkladı

Kara sevda: Beşiktaş Aboubakar'ı resmen açıkladı
Devre arasında kadrosuna önemli bir takviye yapan Beşiktaş, daha önce şampiyonluk kazanılan 2020-2021 sezonunda da siyah beyazlı formayı terleten Vincent Aboubakar ile resmen anlaştı.

Dünya Kupası''nda gösterdiği flaş performans sonrası dünya devlerinin ilgisini çekerek Manchester United''a transfer olan Wout Weghorst''un yeri çok geçmeden doldu.

Spor Toto Süper Lig''in devre arasında ilk bombayı patlatan Beşiktaş, Suudi Arabistan ligi takımlarından Al Nassr''da forma giyen Vincent Aboubakar ile anlaştı.

Daha önce de Beşiktaş formasını giyerek, şampiyonluk sevinci yaşayan 30 yaşındaki Kamerunlu golcü, siyah beyazlı ekip tarafından resmen duyuruldu.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir bildiri yayımlayan Beşiktaş''ın açıklaması şu şekilde:

Yeni transferimiz Vincent Aboubakar, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde; Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, teknik ekibimiz ve futbolcularımızla bir araya geldi.

Futbol A Takımımızın kazandığı iki Süper Lig ve bir Türkiye Kupası şampiyonluklarında pay sahibi olan Aboubakar’la hasret gideren Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile futbolcularımız, Aboubakar’a yeni dönemde başarılar dilediler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar