Aboubakar: Fenerbahçe'ye gitmek hainlik olurdu!

Aboubakar: Fenerbahçe'ye gitmek hainlik olurdu!
Beşiktaş'ın yeni transferi Vincent Aboubakar, düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu. Kendisiyle farklı kulüplerin de ilgilenmesi üzerine de yorum yapan Aboubakar, ''Türkiye'de Beşiktaş'tan başka bir kulübe gitmem. Bu hainlik olur'' dedi.

Beşiktaş taraftarının uzun süredir beklediği Vincent Aboubakar transferi resmiyete döküldü.

Suudi Arabistan ligi ekiplerinden Al Nassr forması giyen Kamerunlu yıldız, Cristiano Ronaldo transferi sonrası rotasını yeniden Avrupa''ya çevirdi.

Daha önce Beşiktaş''ın şampiyonluk kazandığı 2020-2021 sezonunda da siyah beyazlı formayı terleten golcü isim, kendisi için düzenlenen imza töreninde konuştu.

Aboubakar''ın açıklamaları şu şekilde:

Vincent Aboubakar: Beşiktaş''a dönmek benim için mutluluk verici. Burası bir aile benim için. Eski mutlulukları yaşamak ve takıma katkı sağlamak için hazırım.

Önceki dönemimde çok iyi başladık. Milli takımda bir sakatlık yaşadım, tedaviden sonra Sivasspor maçında 45. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldım.

"SAKAT OLDUĞUM İÇİN OYNAYAMADIM"
"Evet, 30. maçta oynasam kontratım devam edecekti ancak sakat olduğum için oynayamadım."

"FİZİKSEL OLARAK ÇOK İYİ DURUMDAYIM"
"Şu anda fiziksel olarak çok iyi durumdayım. Teknik direktörümüz görev verirse oynamaya hazırım. Bana gösterilen bu sevgiye karşılık vermek için elimden geleni yapacağım."

"HERKESİ ÇOK ÖZLEDİM"
Herkesi çok özledim buradaki. Çalışanları, arkadaşlarımı, yönetimi, hocaları. Buradaki müthiş atmosferde ben hep mutlu oldum. Çok önemli biri benim için. Tekrar burada olmak mutluluk verici."

"BAŞKA TEKLİFLER DE VARDI"
"Buradan kalbim geri dönmeye açık şekilde ayrılmıştım. Premier League''den ve başka yerlerden teklifler vardı ama burayı çok iyi bildiğim için Beşiktaş''ı tercih ettim."

"ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANIYORUM"
"Bence çok iyi bir takımımız var. Her şeyin başı inanmak, kendimize inanmalıyız. Şu an yapmamız gereken şey, kalitemizi göstermek. Şampiyon olacağımıza inanıyorum."

"SERGEN YALÇIN''A SAYGI DUYUYORUM"
"Sergen Yalçın ile ilgili bir sıkıntım yok, büyük saygı duyuyorum. O dönemde onunla sadece gelen daha iyi teklifler hakkında konuşmuştum."

"TALISCA İSTERSE ÇAĞRIDA BULUNURUM"
"Eğer Talisca buraya dönmek isterse ona tabii ki ''Come to Beşiktaş'' çağrısında bulunurum."

''''BU HAİNLİK OLUR''''

"Fenerbahçe, menajerim ile konuştu. Ama ben Fenerbahçe, Galatasaray, Başakşehir''e gitmek için buradan ayrılmam. Bu hainlik olur. Buraya karşı çok önemli şeyler hissediyorum. Bütün takımlara saygı duyuyorum ama Türkiye''de sadece Beşiktaş''ta oynarım."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar