Aboubakar'ın uçağı Türkiye'ye geliyor! Beşiktaş iniş saatini paylaştı

Aboubakar'ın uçağı Türkiye'ye geliyor! Beşiktaş iniş saatini paylaştı
Al Nassr ile sözleşmesini fesheden Kamerunlu golcü Beşiktaş'a imza atmak için İstanbul'a geliyor. Beşiktaş, yaptığı açıklama ile Vincent Aboubakar'ın geldiği uçağın iniş saatini taraftarlarla paylaştı.

Al Nassr''ın Cristiano Ronaldo ile anlaşmasının ardından kulüple ayrılık kararına varan Aboubakar, Türkiye''de 2 kez şampiyonluk yaşadığı Beşiktaş''a yeniden imza atmak üzere. Transfer görüşmelerini sonlandırmak için İstanbul''a gelecek Kamerunlu golcünün bu akşam İstanbul''da olması bekleniyordu. Al Nassr tarafından hazırlanması gereken uçuş belgelerinde yaşanan aksaklık nedeniyle uçağı rötar yapan Aboubakar hakkında Beşiktaş kulübünden açıklama geldi.

GECE YARISI İSTANBUL''DA OLACAK

Beşiktaş''tan yapılan açıklamada: "Vincent Aboubakar‘ı taşıyan uçak, 04.15-04.30 arasında Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminaline inecektir." ifadesine yer verildi. Uçağın inişi geç saatlere kalmış olsa da birçok Beşiktaş taraftarı, Aboubakar''ı havalimanında karşılamak için harekete geçti. Dünya Kupası''ndaki başarılı performansıyla birçok kulübün kadrosuna katmak istediği yıldız forvet, 2 dönem formasını giydiği ve şampiyonluklar yaşadığı Beşiktaş''ı seçti. Weghorst''un gidişi ile forvet hattında boşluk yaşayan Beşiktaş''ta da Şenol Güneş''in birinci tercihinin Aboubakar olduğu biliniyordu. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar