Kan donduran sahtekarlık: A101 markette akıllara durgunluk veren görüntü!

Kan donduran sahtekarlık: A101 markette akıllara durgunluk veren görüntü!
Pirinç skandalının ardından A101 markette, halk sağlığının hiçe sayıldığı bir olay daha patladı. Bu sefer bozulmuş tavuk satıldığı tespit edildi.

A101 MARKETTE AKILLARA DURGUNLUK VEREN GÖRÜNTÜ

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden biri olan A 101’de, pirinç skandalından sonra yeni bir skandal daha gündeme geldi.

Haber spikeri Betül Begümhan Aydoğan, A101 işçilerine tarihi geçmiş ürünlerin sattırıldığını ileri sürdü.

Türkiye’de önde gelen zincir marketlerden biri olan A101 markette son günlerde ‘iğrenç’ denilebilecek durumlar yaşanıyor. İnsanların sağlığını hiçe sayan A101 marketin bozuk olan tavukların son kullanma tarihini silerek dolaplarda satışa sunduğu ortaya çıktı.

Twitter hesabından bozulmuş tavukları paylaşan haber spikeri Betül Begümhan Aydoğan, işçileri baskı yapıldığı belirtti. Aydoğan, A101 işçilerinin bozuk, patlamış, satılamayacak ürünleri satmadığı halde kendilerine bedel ödetildiğini söyledi.

Aydoğan şunları aktardı:

“A101 işçilere tarihi geçmiş ürünleri sattırıyor. Bozuk tavukların son kullanma tarihi silinip şoklanarak satışa sunuluyor. Bozuk, patlamış, satılamayacak ürünler satmazlarsa, envanter sayımında çıkan açıkları A101 işçileri ödüyor.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar