Zincir markete gelen tekne, yüzde 27 zam ile yeniden satılacak!

Zincir markete gelen tekne, yüzde 27 zam ile yeniden satılacak!
Tekne sattığı için sosyal medya gündemine gelen market, yeniden tekne satacağını duyurdu. 4 ay önce 21 bin 999 TL’ye tekne satan market, bu defa aynı tekneyi yüzde 27 zamlı satacak.

Ağustos ayında 80 bin TL’ye ‘yat görünümlü tekne’ satan market, yeniden aynı ürünü satışa çıkarıcak. Marketin tanıtım kataloğunda yer alan ürün daha önce haziran ayında da satışa çıkmıştı. Geçen 4 aylık sürede teknenin fiyatı yüzde 27 arttı. Marketin yayınladığı kataloğa göre satış 13 Ekim’den itibaren başlayacak.
Zincir marketler satışa sundukları ürünlerle gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz aylarda bir market, tekne satışına başlamış ve bu hamlesi ile sosyal medyayı adeta kasıp kavurmuştu.


MARKANIN KENDİ SİTESİNDE DAHA UCUZ
Aynı market zinciri, yayınladığı ürün kataloğunda aynı tekneyi yeniden satışa sunacağını duyurdu. Haziran ayında aynı tekneyi 21 bin 999 TL fiyat etiketi ile satan market zinciri, geçen 4 aylık sürede teknenin fiyatını yüzde 27 artırarak 27 bin 999 TL olarak belirledi. Marketin yayımladığı kataloğa göre satış 13 Ekim''den itibaren başlayacak.
Öte yandan aynı ürün, bu markanın kendi sitesinde de KDV hariç 26 bin TL gibi bir tutara satılıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar