Şanlıurfa’da 7 tondan fazla bozuk tavuk eti tespit edildi

Şanlıurfa’da 7 tondan fazla bozuk tavuk eti tespit edildi
Vatandaşın canını hiçe sayanlar ne yazık ki durmuyor. Son kullanma tarihi geçmiş olan 7 tondan fazla tavuk eti piyasaya sürülmek için hazırlanmış halde bulundu.

Şanlıurfa’da gıda işletmelerine yapılan denetimler neticesinde son kullanma tarihi geçmiş tavuk etleri bulundu. İncelenen depolarda ele geçirilen 7 tondan fazla bozuk ete el konuldu.

Eyyübiye ilçesinde son kullanma tarihi geçmiş 7 ton 150 kilogram tavuk eti ele geçirildi. Etleri imha eden ekipler, firmaya ceza kesti.

Edinilen bilgiye göre, Eyyübiye Belediyesi zabıta ekipleri, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile birlikte Şanlıurfa Gıda İmalatçılar Sitesinde faaliyet gösteren gıda işletmelerinde denetim yaptı.

Eyyübiye İlçe Tarım Müdürlüğü Gıda Kontrol ekiplerinde görevli gıda mühendisleri ve veteriner hekimlerinin de katıldığı denetimlerde, toptan satış ve dağıtım yapan depolar kontrol edildi. Kontrollerde son kullanma tarihi geçmiş 7 ton 150 kilogram paketli tavuk eti belirlendi. Etlere el koyan ekipler, imha ederken işletmelere ise cezai işlem uygulandı. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar