İzmir’de yaşlı çiftin kavgası cinayetle bitti

İzmir’de yaşlı çiftin kavgası cinayetle bitti
İzmir’in Karabağlar ilçesinde iftar öncesi aralarında tartışan yaşlı bir çiftin kavgası cinayetle bitti. 66 yaşındaki adam, karısını 4 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Olay, akşam vakitlerinde Karabağlar ilçesine bağlı Öğretmen Rasime Şeyhoğlu Sokak'ta yer alan bir evde oldu. Edinilen bilgiye göre, H.T. (66) ile karısı İpek Tarhan arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın alevlenerek kavgaya dönüşmesiyle H.T. mutfaktan aldığı bir bıçakla karısını defalarca bıçakladı ve evden dışarı çıktı. Gürültüyü duyan çevre sakinlerinin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede talihsiz kadının hayatını kaybettiği tespit edildi. Karısını bıçaklayarak öldüren cinayet şüphelisi H.T.’nin ise polis merkezine giderek olayı itiraf ettiği ve teslim olduğu belirtildi.

BİR ANDA GÖZÜ DÖNMÜŞ

Cinayet şüphelisi olan koca H.T.’nin emniyetteki ifadesinde, eşinin psikolojik sorunlarının olduğunu, tartışma sırasında karısının kendisine saldırıp küfür ettiğini, bu sırada bir anda gözü dönerek karısını bıçaklamaya başladığını söylediği belirtildi.

DEPREMİN ARDINDAN İZMİR'E YERLEŞMİŞLER

Öte yandan ise çiftin 6 Şubat'ta meydana gelen depremden sonra Malatya'dan İzmir'e yerleştikleri, iki çocuk sahibi oldukları, çocuklarından birinin İstanbul'da üniversite okuduğu belirtildi.
Cinayete kurban giden İpek Tarhan’ın cenazesi olay yerinde yapılan incelemeden sonra İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olayla alakalı başlatılan soruşturma sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar