Yusuf Demir cinayetinde 2 kişi tutuklandı

Yusuf Demir cinayetinde 2 kişi tutuklandı
İzmir'in Buca ilçesinde 17 yaşındaki Yusuf Demir'in tabancayla vurularak öldürülmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan şüpheliler mahkemeye çıkarıldı. Baba ve oğul tutuklanırken, amca ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Olay salı günü akşam saatlerinde ilçeye bağlı Barış Mahallesi 299 Sokak'ta meydana geldi. Sokakta bulunan Yusuf Demir'e bir araçtan tabancayla ateş açıldı.

Kafasından vurulan Demir, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kamera kayıtları ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda H.T., Ö.T. ve H.B.T. isimli şüphelileri kısa sürede yakaladı.

yusufdemir.jpg

YUSUF DEMİR'İ TANIMIYORLARDI

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki ifadelerinde, Yusuf Demir'i önceden tanımadıklarını ve yaşını öğrendiklerinde üzüldüklerini ifade ettikleri öğrenildi. H.T.'nin ise doldur-boşalt esnasında tabancanın kazara ateş aldığını iddia ettiği belirtildi.

Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden H.B.T. ile babası H.T. tutuklanırken, amca Ö.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, cinayetin ardındaki gerçek nedenlerin aydınlatılması için çalışmalar sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar