Vahşi cinayetin kan donduran detayları! Eşini ve kızını öldüren öğretmen ifade verdi

Vahşi cinayetin kan donduran detayları! Eşini ve kızını öldüren öğretmen ifade verdi
Erzurum'da, eşini 24 bıçak darbesi, kızını ise 14 bıçak darbesiyle öldüren 23 yıllık coğrafya öğretmeni Zülküf Böçkün'ün ifadesi ortaya çıktı.

Erzurum'da yaşanan dehşet verici bir olay, şehri sarsarken, 23 yıllık coğrafya öğretmeni Zülküf Böçkün'ün (46) ifadesi şoke edici detaylar içeriyor.

Böçkün, eşi Kadriye Böçkün ve kızı Asude Helen Böçkün'ü bıçaklayarak öldürdüğü olayla ilgili polise verdiği ifadede, korkunç anları anlattı.

GECE EŞİNE GELEN TELEFONA SİNİRLENDİ

Böçkün'ün ifadesine göre, olay gece yarısı eşinin cep telefonuna gelen bir arama ile başladı. Sinirlenen Böçkün, eşinin bu aramayı kabul etmemesi üzerine mutfaktan aldığı bıçakla eşine saldırdı. Kızı Asude Helen'in araya girmesiyle birlikte ona da saldırdı.

erzurum-esi-ve-kizini-olduren-ogretmen-26530-4.jpg

EŞİNİ VE KIZINI BIÇAKLAYIP KAÇTI

Olay, 14 Mart'ta gece saatlerinde Palandöken ilçesi Yunusemre Mahallesi Sancak Sitesi’nde gerçekleşti. Tartışma sırasında Böçkün, ekmek bıçağıyla eşi ve kızını defalarca bıçakladı. Kadriye Böçkün ve kızı Asude Helen kanlar içinde yere yığılırken, Zülküf Böçkün kaçtı.

Komşularının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ancak, yapılan kontrolde Kadriye Böçkün’ün 24 bıçak darbesi, kızı Asude Helen Böçkün’ün ise 14 bıçak darbesiyle hayatını kaybettiği belirlendi.

erzurum-esi-ve-kizini-olduren-ogretmen-26530-5.jpg

Zülküf Böçkün, polis ekiplerince kullandığı otomobille 52 kilometre uzaklıktaki Çat ilçesi girişinde yakalanıp gözaltına alındı. Kadriye Böçkün ve kızı Asude Helen’in cenazeleri ise otopsi işlemlerinin ardından Palandöken ilçesinde toprağa verildi.

Zülküf Böçkün, emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı Sulh Ceza Mahkemesi'nce tutuklandı. Olayın ardından kamuoyunda büyük bir infiale neden olan bu korkunç cinayetin detayları adli makamlarca titizlikle incelenmeye devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar