İzmir'de ilginç kaza! Motosikletten düştüler, kuzeni vuruldu!

İzmir'de ilginç kaza! Motosikletten düştüler, kuzeni vuruldu!
İzmir'de iki kuzen motosikletle seyir halindeyken yaşanan kaza sonucunda bir kişi hayatını kaybetti.

İzmir'in Bornova ilçesinde dün akşam meydana gelen trajik bir olayda, kuzenlerin motosikletleri üzerinde seyir halindeyken yaşanan kaza sonucunda 24 yaşındaki Eren Güney Güney hayatını kaybetti.

SİLAH KAZARA PATLADI İDDİASI

Olay, Kazımdirik Mahallesi 171 Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, Eren Güney Güney ve kuzeni M.G. bir marketin önünde molasını vermek amacıyla motosikletlerini durdurdu. Ancak motosiklet dururken dengelerini kaybeden ikili yere düştü. Bu düşüş sırasında, motosikletin yolcu konumundaki M.G.'nin belinde bulunan tabanca kazara patladı. Patlama sonucunda çıkan mermi, kuzeni Eren Güney Güney'in başına isabet etti.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Olayın ardından M.G., olay yerinden kaçarak izini kaybettirmeye çalıştı. Ancak polis ekiplerinin titiz çalışması sonucunda kısa sürede yakalandı. M.G.'nin suç aleti olarak kullanılan tabanca da ele geçirildi.

Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle yapılan kontrollerde, Eren Güney Güney'in hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri tarafından başlatılan soruşturma ise devam ediyor.

Yaşanan bu trajik olay, çevrede derin üzüntü ve şok yaratırken, aile ve yakınları acı kayıpla başa çıkmaya çalışıyor. Olayla ilgili detaylı soruşturmanın ise sürdüğü bildirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar